søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

ONE WAY FRA
Ålesund

Fly til Ålesund

Billige flybilletter til Aalesund

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly med SAS til Ålesund

Oplev den lille idylliske by Ålesund på den norske vestkyst! Byen er en fiskerby med en topmoderne fiskeriflåde, og den har en af de største og vigtigste fiskerihavne i Norge.

 

Den gamle fiskerby

Ålesund har ca. 40.000 indbyggere, og byen er internationalt kendt for sin arkitektur i Jugend/Art Noveaustil. Ålesund er også centrum for norsk fiskeeksport, ligesom der også er en stor møbelindustri i området.

 

Norsk feriehygge

Ålesund byder på oplevelser til alle aldre - vikingehistorie, fiskeri og shopping går rent ind hos hele familien! Afstandene mellem seværdighederne er korte, hvilket giver dig friheden til at vælge de ferieoplevelser, som du ønsker!

Transport

Bus

Der er en lufthavnsbus mellem lufthavnen, Ålesund centrum og MOA. Der er afgang fra MOA omkring halvanden time før flyafgange. Afgang fra Ålesund centrum, er ca. en time før flyafgang. Rejsetid: Ca. 25 minutter - og bussen stopper ved alle større hoteller.

 

Taxa

Rejsetiden til Ålesund centrum er på ca. 15 minutter. Tlf: +47 70 10 30 00 E-mail: taxi@alesund-taxi.no.

Øvrigt

Fly til Norge
TillægstjenesterFlere SAS-destinationer