Fly til Riga

We are travelers.

SAS flyver til Riga i Letland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Riga – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får fat i billigere flybilletter. Se alle SAS destinationer, gå til vores lavpriskalender for at få et overblik over hvorhen vi flyver. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Riga med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Riga.

fly til Riga, og glæd dig til brosten og kultur

Letlands hovedstad Riga ligger ved Østersøen, og anses for at være landets kulturelle knudepunkt. Hjemsted for adskillige museer og koncertsale, interessante træbygninger og art nouveau-arkitektur. Besøgende kan nemt fordybe sig i Rigas gamle bydel.

Hvis du ikke lige udforsker torvet til fods eller beundrer Skt. Peters kirken, så er det nok fordi du fordyber dig på Rigas centrale marked eller nyder det prægtige slot i Riga.

Der er masser at foretage sig for enhver i Riga.

Riga

Riga er den største metropol i de baltiske lande, og der er gang i byen. Du finder interessante sidegader med håndlavede smykker, hipster kaffebarer og restauranter på tagterrasser mellem middelalderarkitekturen og de historiske vartegn. Glæd dig til et uforglemmeligt lettisk eventyr.

Flyv med SAS til Riga internationale lufthavn, så du lander veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Riga internationale lufthavn

Lille og smuk – Riga er fuld af forskellige arkitektoniske stilarter i alle farver. Find moderne kunstgallerier, oplev den livlige midtby og spis på de lokale restauranter. En by du aldrig vil glemme.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Riga

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Riga.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud