søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Riga

Fly til Riga

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Riga 

Drømmer du om en tur til Letlands smukke hovedstad Riga? Vi flyver til Riga to gange dagligt alle ugens dage med undtagelse af lørdag. Der er derfor rig mulighed for at finde en afgang til Riga, der passer ind i dine planer.

Der er mange gode grunde til at flyve med SAS, vi har nemlig tænkt over det hele både før, under og efter din rejse. Flyver du med SAS Go til Riga, er alt inkluderet i din flybillet, så du aldrig kommer til at mangle noget.


Har du kun brug for håndbagage? Vælg SAS Go Light. Her får du god komfort på din rejse til Riga til en skarp pris.  

Riga er en yderst charmerende by, der emmer af historik. Oplev blandt andet Rigas gamle bydel, der i 1997 kom på UNESCOs verdensarvsliste, besøg en af de utallige parker eller forkæl dig selv med en spa-behandling. Riga kan simpelthen det hele, uanset om du er til kultur og kulinariske spiseoplevelser eller shopping. Riga er derfor uden tvivl den perfekte rejsedestination til en lille get-away. Find flyafgange og pris direkte på siden eller i vores app.

 

Billige flybilletter til Riga

Hos SAS finder du nemt de billige billetter til Riga. Det eneste du skal gøre er at søge i vores lavpriskalender. Her kan du se alle vores afgange til Riga, samt hvilke dage der er billigst. Husk du har 24 timers fortrydelsesret, når du booker på sas.dk. Der er derfor ingen grund til ikke at slå til, når du ser vores billige billetter. Du kan altid planlægge detaljerne senere, når du har talt med din rejsemakker og tjekket kalenderen.

Tjek vores lavpriskalender

Masser af fordele med SAS 

Når du flyver med os, får du automatisk en masse fordele med. Vidste du f.eks., at du frit kan vælge sæde, når du checker ind 22 timer før afgang? Du kan også bestille dit sæde allerede ved booking mod et lille gebyr, hvis du vil være helt sikker på at få dit yndlingssæde. Jo mere du rejser med os, desto større fordele vil du få. Hver gang du flyver med SAS, optjener du EuroBonus-point, som du kan bruge på fly, udlejningsbiler og hoteller. 

Har du EuroBonus-points i overskud, kan du med fordel bruge dem på din flyvetur til Letland. 

Mere om EuroBonus og vores fordele


Nem check-in i SAS app 

I vores App kan du nemt holde styr på dine rejser og dine EuroBonus-point. Få blandt andet besked, når din flyvning til Riga er åben for check-in. Du kan også booke nye rejser og finde nye steder at optjene EuroBonus-point.

Find flere gode rejsetips om Riga på Scandinavian Traveler

 

Flere SAS-destinationer