søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Riga i Letland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Riga – book nu

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får fat i billigere flybilletter. Se alle SAS destinationer, gå til vores lavpriskalender for at få et overblik over hvorhen vi flyver. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

  • cl--plane-right Lufthavn: Riga internationale lufthavn (RIX)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Lettisk

Rabatbilletter for børn

Oplev Riga med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Riga. 

fly til Riga, og glæd dig til brosten og kultur 

Letlands hovedstad Riga ligger ved Østersøen, og anses for at være landets kulturelle knudepunkt. Hjemsted for adskillige museer og koncertsale, interessante træbygninger og art nouveau-arkitektur. Besøgende kan nemt fordybe sig i Rigas gamle bydel. 

Hvis du ikke lige udforsker torvet til fods eller beundrer Skt. Peters kirken, så er det nok fordi du fordyber dig på Rigas centrale marked eller nyder det prægtige slot i Riga. 

Der er masser at foretage sig for enhver i Riga.

Weekend i Riga
  • Hvorfor Riga?
  • Flyv med SAS til Riga internationale lufthavn (RIX)
  • Vi du have mere komfort?
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet på din rejse til Riga

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Riga. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Riga

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Riga bliver så nem og behagelig som mulig.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Riga