Fly til Riga

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Desværre flyver vi ikke længere til Riga.

SAS flyver til Riga i Letland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Riga

Book din rejse hos SAS i god tid, så er der større chance for, at du får fat i billigere flybilletter. Se alle SAS destinationer, gå til vores lavpriskalender for at få et overblik over hvorhen vi flyver. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Riga med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Riga.

fly til Riga, og glæd dig til brosten og kultur

Letlands hovedstad Riga ligger ved Østersøen, og anses for at være landets kulturelle knudepunkt. Hjemsted for adskillige museer og koncertsale, interessante træbygninger og art nouveau-arkitektur. Besøgende kan nemt fordybe sig i Rigas gamle bydel.

Hvis du ikke lige udforsker torvet til fods eller beundrer Skt. Peters kirken, så er det nok fordi du fordyber dig på Rigas centrale marked eller nyder det prægtige slot i Riga.

Der er masser at foretage sig for enhver i Riga.

Fly til Riga

Riga er den største metropol i de baltiske lande, og der er gang i byen. Du finder interessante sidegader med håndlavede smykker, hipster kaffebarer og restauranter på tagterrasser mellem middelalderarkitekturen og de historiske vartegn. Glæd dig til et uforglemmeligt lettisk eventyr.

Flyv med SAS til Riga internationale lufthavn, så du lander veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Riga internationale lufthavn

Lille og smuk – Riga er fuld af forskellige arkitektoniske stilarter i alle farver. Find moderne kunstgallerier, oplev den livlige midtby og spis på de lokale restauranter. En by du aldrig vil glemme.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Riga

Hos SAS er det vores mål at sikre, at vores kunder får en fornøjelig og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Riga.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud