LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Flyv direkte til Split med SAS.

  Altid inkluderet i din flybillet til Split: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Ombord på et af vores direkte fly tager det kun ca. 2 timer at flyve til Split fra København. Hvis vi mellemlander undervejs, er turen lidt længere, men heldigvis sørger vi for, at du har det godt, mens vi er i luften. Vi serverer kaffe og te ombord, og dagens avis kan du downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Split. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Split direkte på mobilen.

   

  Helt op til 9 daglige flyafgange til Split

  Vi flyver til lufthavnen ”Split Airport” (SPU) morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.

  Vælg mellem op til hele 9 daglige afgange til Split Lufthavn.

  Billige flybilletter til Split – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til den skønne havneby Split, som er Kroatiens næststørste by. Ved at bestille dine billetter i god tid, så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og varer ombord til online shopping.

  Optjen point på din tur til Split – tilmeld dig EuroBonus gratis

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik