LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly

  Fly

  Flyv direkte til Shanghai med SAS

  Altid inkluderet i din flybillet til Shanghai: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til Shanghai med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Shanghai direkte på mobilen.

   

  Direkte fly til Shanghai året rundt

  Vi flyver direkte fra København til Shanghais lufthavn Pudong (PVG) med en flyvetid på ca. 11,5 time. Vil man rejse på en af de dage, hvor vi ikke flyver direkte, så kan du mellemlande i Beijing, og flyve videre til Shanghai fra Beijing. Du skal ikke tænke på din bagage, når du mellemlander. Vi sørger nemlig for, at den bliver fragtet med videre til Shanghai.

  Op til 90% børnerabat!

  Når du flyver med os til Shanghai, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen, og du kan gratis medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabat på dit barns flybillet.

  Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

  Få gode råd til, hvordan du giver dit barn den bedste flyoplevelse
  Få mere at vide om børnerabat hos SAS

   

  Mere benplads og bredere sæde til Shanghai? Vælg vores SAS Plus-billet

  Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til Shanghai er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge i både København og Shanghai.

  Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus

  Optjen point på din tur til Shanghai – tilmeld dig EuroBonus gratis

   

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik