LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Transport

  Transport

  SAS flyver direkte til Beijing dagligt fra København. Book billetter her på sas.dk!

  Beijing Lufthavn er kendt som Beijing Capital International Airport, og ligger ca. 20 km fra den nordøstlige del af Beijings bymidte

  Klik for større billede

  Ønsker du transport til centrum af Beijing, er Subwayen blevet udvidet, og kører nu fra Beijing lufthavn. Der kører stadig shuttle busser, og det er muligt at købe billetterne til både Subway og busser i lufthavnen. Der er seks buslinjer, som kører hver sin vej ind til centrum. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor dit hotel ligger i forhold til busterminal i midt-Beijing, foreslår vi, at du tager en shuttle bus til Aviation Building, som ligger i centrum, og derefter tage en taxa til dit hotel. Se kort over shuttle busserne.

  Der er også mulighed for transport med taxa fra lufthavnen. Der er mange taxaer ved ankomstområdet i Beijing Lufthavn. Satserne er rimelige, men mange af chaufførerne taler ikke engelsk. Det er derfor en god idé at skrive din destination ned på et stykke papir og vise den til taxachaufføren.

  Transport i Beijing

  Glem alt om bybusser. Taxaerne er billige og komfortable. De nye taxaer kan kendes på de guldbronzerede kofangere, og de stoppes på gaden eller fra nærmeste hotel. Prisen pr. kilometer kan aflæses i vinduet, og starttaksten er for de første tre kilometer. Ofte benytter chaufførerne omveje ad ringvejene i et forsøg på at undgå kø.

  Undergrundsbanen/metroen kan i myldretiden være den hurtigste måde at komme rundt i Beijing på. Stationernes navne er skrevet, så man kan læse dem. Vigtigst er cirkelruten, som stort set følger 2. ringvej. Øst-vest-linjen er også nyttig til Silkemarkedet og andre seværdigheder. Billetter købes ved indgangen for ca. RMB 3 uanset rejsens længde. Se kort over Subway.

  Cykelleje er fortsat en god måde at komme på sightseeing i Beijing på. Men den voksende biltrafik gør det mange steder til en farlig fornøjelse, og det er klogt at holde sig til cykelstier.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik