LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Seværdigheder

  Seværdigheder

  SAS flyver direkte til Beijing dagligt fra København. Book billetter her på sas.dk!

  Kinas hovedstad Beijing er centrum for nogle af verdens mest berømte bygningsværker. Byen kombinerer på spændende vis moderne teknologi og kultur med mystikken fra det gamle Kina.

  Den forbudte by

  Det gigantiske tempelkompleks, Den Forbudte By, er også et must-see i Beijing. Den Forbudte By var færdigbygget omkring 1430, og var oprindeligt Kejserens og hans families paladsområde – 800 bygninger og 9999 værelser udgjorde den overdådige kejserbolig. Det var strengt forbudt for almindelige kinesere at færdes i Den Forbudte By – kun kejseren og hans familie og diverse tjenestefolk og konkubiner var tilladt adgang.

  Den Kinesiske Mur

  Ca. 50 km udenfor Beijings centrum kan man opleve et af verdens otte vidundere – Den Kinesiske Mur. Muren er et legendarisk bygningsværk, der er over 6500 km. lang og blev bygget over mere end 2000 år. Muren blev bygget som en del af et stort fæstningsværk, der skulle beskytte landet mod invaderende magter. I dag er muren et af de mest imponerende menneskeskabte bygningsværker, og et absolut must-see. Læs om Beijings kunst.

  Sommerpaladset

  Også Sommerpaladset (Yiheyuan), Kejserens gamle sommerresidens, er et besøg værd. Det ligger ca. 15 km. fra det centrale Beijing. Sommerpaladset har en af landets største og bedst bevarede kejserlige parker – en arketypisk kinesisk park, der i 1998 blev kåret som et World Heritage Site af UNESCO. Området blev bygget under Jin-Dynastiet i 1100-tallet, og blev løbende udvidet. Under Qing-Dynastiet fra 1644, udviklede det sig til en luksuriøs kejserlig park, der tilbød afslapning og underholdning til kejserfamilierne.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik