LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  SAS flyver direkte til Beijing dagligt fra København. Book billetter her på sas.dk!

  Beijing rejsetips

  Hvis du tænker på at tage til Beijing, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde gode råd til de utrolige seværdighederog kultur, der bare skal opleves.

  Rejsetips om Beijing

  Oplev stemningen af det gamle kinesiske kejserdømme og moderne teknologi i én pærevælling i Kinas hovedstad Beijing. I Beijing findes et skønsomt miks af reminiscenser fra den gamle kejsertid og hypermoderne, hi-tech dynamik. Beijing blev anlagt for mere end 3000 år siden, og er en af Kinas fire ældste byer.

   

  Seværdigheder

  Hvis man er i Beijing "selv", så check www.chinatours.com. De har nogen gode turer, rimelige priser og god service.

  Dorte H.

  Den Kinesiske Mur Her kan man besøge den flere steder, jeg har for nogle år siden besøgt den, ved Bardaling, men er netop lige været på Muren igen hvor jeg har besøgt ved Mutianyu. Det ligger ca. 80 km. fra Beijing, men kan tage bus eller bestille en tur hos China Travel, men så kommer man også til andre serværdigheder.

  Birgitte G.

  I Beijing findes utrolig mange seværdigheder, og udover den kinesiske mur ved Badaling, som er et must, så prøv at tage i Zoologisk Have og se de søde pandaer. Ved indgangen til zoo kan man købe en billet med sejltur til det fantastiske Sommerpalads. Båden sejler ca. hver time, og det er meget hyggeligere at tage med båd derud, end med bus eller taxi.

  Marianne F.

  Beijing er en stor oplevelse med de store serværdigheder som har hørt om men ikke troede man selv kom til at opleve.Muren, den forbudte by, himlens tempel m.v.

  Holger B.

  Gå en lang tur på muren og tænk på, at du kommer der nok kun én gang, så nyd at du er der selv.

  Karin J.  Kultur og museer
  I beijing findes der en seværdighed som sjældent nævnes i div. rejserbøger og som selv ikke byens befolkning kender til: Jeg har endna mødt en tidlilgere kinesisk turistguide fra Beijing som ikke til stedet. I Beijing findes der en et underjordisk tunnelsystem som bestemt er et besøg værd og en del af det kan man komme ned i. Tunnelsystemet blev lavet således at man kunne evakuere hele byens befolkning i tilfælde af krig. tunnellerne er beklædt med 100% silke som gør dem helt vandtætte. Til sidst på rundturen kommer man til et lille museum/butik under jorden, hvor man kan se hvordan de laver silken samt købe forskellige silkeprodukter.

  Dina T.

  At komme til Beijing er en ting, men at opleve sommer paladset er simpelthen et must. Det er fantastisk flot, især efter i standsættelsen op tli OL i 2008.

  Palle L.

  I år 2000 skulle der for os ske noget noget helt andet end ski- og badeferie, så vi bestilte en tur til Kina/Beijing. Vi læste meget om de forskellige seværdigheder og om kulturen i Kina. Turen i Kina skal simpelthen opleves, - man kan slet ikke forestille sig så fremmedartet den kultur er. Vi boede midt i byen og havde en kinesisk guide, som vi kunne snakke med alt om. Det gjalt også det politiske på alle måder. Vi bevægede os også alene rundt i byen og ud, hvor de ikke så europæere hver dag. Vi spiste ude i houtonerne på små gaderestauranter, hvor vi blev kontaktet af de lokale og udspurgt. Vi følte os ikke på noget tidspunkt utrygge. Alle var utrolig venlige. Vi stod i kø ved Mao mausoleut og talte med andre nationaliteter. OG vi havde i den grad også sat os ind i, hvad/hvordan man opfører sig med respekt for deres kultur, hvad vi i høj grad sommetider ser, at der er nogle danskere, der i hvert fald ikke har. Pinligt. Turen på Den Kinesiske Mur kan sidestilles med turen vi havde til Grand Canion i Nevada/USA - KÆMPE OPLEVELSE. Efter hjemkomsten fra Muren til hotellet bestilte vi kinesisk massage, hvilket gjorde, at vi overhovedet ikke var ømme i benene eller kroppen dagen efter. Det kan varmt anbefales. Vi var "prøveklude" til en undersøgelse for unge kiniske læger, der tilfældig var til en konference og kendte til vores guide. Et tilbud som vi med kyshånd sagde ja til, og det blev en meget positiv oplevelse. Vi var utrolig glade for at være i Beijing før Olympiaden, så vi kunne også godt tænke os at det det efter, og på den måde at kunne se det som FØR/ EFTER. Prøv det - det går lige til hjertet.

  Conny N.

  Ta' på opdagelse i "den underjordiske by"! Indgangen (eller rettere nedgangen) er godt kanufleret i et af de gamle huse (ikke langt fra Den Himmelske Fredsplads) og bevogtes af mænd i uniform... Den underjordiske by er et netværk af tunneller og vitale funktioner (såsom sygestuer, bibliotek, silkefabrik, etc.) under den kinesiske hovedstad og skulle bruges hvis byen blev angrebet. Derfor var der oprindeligt nedgange fra byens centrale steder: Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte by, etc. så byens vigtigste borgere kunne reddes og overleve under jorden i kortere eller længere tid. Der er idag ikke fuld adgang til alle tunneller, ligesom man bliver guidet af en uniformeret mand og ikke må tage billeder. Det er derfor nærliggende at tro, at tunnellerne stadig idag står klar til brug...

  Lene S.  Mad & natteliv

  Kan anbefale en tur på et af de mange små hyggelige te-huse (bla. te-kæden Dr. Tea), og deltage i en te-ceremoni, hvor man lærer kunsten at drikke te på den rigtige måde. Ceremonien består af præsentation af 3-4 slags te, hvor måden at drikke dem på vises. Bemærk, der er ingen købetvang, selvom de naturligvsi forsøger at sælge teen.

  Thomas K.  Shopping

  Et sandt mekka for "shopaholics". Du skal være udstyret med: -solidt fodtøj , da du helt sikkert kommer til at gå endog meget længere end du havde planlagt. - masser af kontanter , gerne i små sedler og forsvarligt gemt af vejen. - stor taske , til alle dine indkøb, måske du starter med at købe tasken ! - vand og gerne et stykke chokolade , så du ikke går helt flad. Der er til gengæld så utrolig mange muligheder for at gøre både en god og en interessant handel.Det er underordnet om det er tøj, sko eller kinesisk "art worl" du går efter. Men husk der skal "pruttes" om prisen , det ender som regel med at man bli'r helt god til det når den første nordiske generthed er overstået. Rigitg god rejse

  Annette S.

  Normalt bliver man anbefalet pearlmarket hvad angår shopping, men jeg vil personligt anbefale yashow clothing market, hvor man kan prutte dem væsentlig længere ned i pris. Det er et "mall" med 6 etager, hvor man kan købe alt fra skræddersyet tøj til elektronic samt få lavet manicure, få massage, købe perler osv.

  Rikke K.

  På min sidste rejse i Beijing var jeg på et marked som var helt fantastisk. Markedet hedder Dongjiao Marked og ligger Chaoyang Qu Xi Da Wang Lu Jia 12 Hao, i Chaoyang district. Markedet er kendt for alle deres koekkenting som saelges engros, men de har alt, og prisen er virkelig i bund. Et besog vaerd.

  Henrik H.  Rejs med børn

  Et sandt mekka for "shopaholics". Du skal være udstyret med: -solidt fodtøj , da du helt sikkert kommer til at gå endog meget længere end du havde planlagt. - masser af kontanter , gerne i små sedler og forsvarligt gemt af vejen. - stor taske , til alle dine indkøb, måske du starter med at købe tasken ! - vand og gerne et stykke chokolade , så du ikke går helt flad. Der er til gengæld så utrolig mange muligheder for at gøre både en god og en interessant handel. Det er underordnet om det er tøj, sko eller kinesisk "art worl" du går efter. Men husk der skal "pruttes" om prisen , det ender som regel med at man bli'r helt god til det når den første nordiske generthed er overstået. Rigitg god rejse.

  Annette S.

  Normalt bliver man anbefalet pearlmarket hvad angår shopping, men jeg vil personligt anbefale yashow clothing market, hvor man kan prutte dem væsentlig længere ned i pris. Det er et "mall" med 6 etager, hvor man kan købe alt fra skræddersyet tøj til elektronic samt få lavet manicure, få massage, købe perler osv.

  Rikke K.

  På min sidste rejse i Beijing var jeg på et marked som var helt fantastisk. Markedet hedder Dongjiao Marked og ligger Chaoyang Qu Xi Da Wang Lu Jia 12 Hao, i Chaoyang district. Markedet er kendt for alle deres koekkenting som saelges engros, men de har alt, og prisen er virkelig i bund. Et besog vaerd.

  Henrik H.  Andet

  En tur i Ritan Park i Beijing, gør at man kan opleve hvordan kinesere tilbringer en fridag i en storby. Her er små søer hvorfra der fiskes, stor plads til at sætte dragen op eller spille kinesisk machong, og et mindre bjerg hvor man kan liste op og overskue parken. Her er ikke for mange mennesker, og ro fra byen puls... Desuden har du gode restauranter hele vejen rundt om parken, som har charme ved ikke at være for stor og bestemt ikke turist præget..

  Thomas K.

  Om vores fantastiske tur til Beijing i marts 2008: Nogle af vores venner, der havde været afsted på samme tur, samme dato året før, havde fortalt hvordan de havde frosset på Muren og hvor tåget der havde været på Yangtze turen. Vi havde derfor godt med tøj med, og i sidste øjeblik puttede jeg en ulden hue i frakkelommen. HELDIGVIS, for i flyet trak det om hovedet, så krøllerne blafrede. Jeg må sige at airconditionering'en selv midt på monkey virker. Jeg sad til stor moro og en anelse misundelse med huen godt nede over hovedet hele natten. Skønt. I bør ud uddele "sovehuer" mod træk og naboens snorken.

  Lotte K.

  Tiantan parken (omkring Temple of Heaven) tidlig morgen; rigtig mange kinesere i alle aldre dyrker Tai Ji, motion under forskellige former. Nogen i flok og med musikledsagelse fra en båndoptager, andre bare for sig selv. I øvrigt er parken et dejligt sted at opholde sig, også resten af dagen! Dejlig skyggefuld; lejlighed til at betragte ældre kinesiske mænd spille forskellige bræt- og kortspil.

  Ydun R.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik