LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Seværdigheder

  Seværdigheder

  Venedig er en af Europas smukkeste og mest romantiske byer, og der er masser af spændende seværdigheder i byen. Venedig er verdens eneste ”fodgængerby” – byen består af små stræder og kanaler, og der er ingen biler i byen. Venedig havde sin storhedstid i slutningen af 1200-tallet, hvor byen var en af Europas rigeste og et kulturelt centrum for kunst og arkitektur. I dag bærer byen stadig meget præg af denne storhedsperiode, og selvom byen er i evigt forfald og risiko for at synke i kanalerne, har byen dog bevaret meget af sin middelalderlige charme.

  I dag er kirken et af Venedigs vartegn, på linje med byens mest kendte kanal, Canal Grande. Canal Grande er byens hovedåre, og flere forskellige broer fungerer som bindeled over kanalen. Den ældste og mest berømte af disse broer er Rialto Broen, der oprindeligt var en træbro, men i 1591 blev ombygget til den nuværende stenbro efter brande havde hærget den gamle træbro. De venetianske gondoler, der sejler på Canal Grande, er en romantisk måde at se byen på og er et af de mest kendte symboler på Venedig og udødeliggjort i mange film.

   

  Markuskirken

  Markuskirken, Basilica di San Marco a Venezia, er byens katedral, og smukkeste og mest kendte kirke. Kirken er et eksempel på byzantinsk arkitektur og blev bygget over mange hundrede år.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik