LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Venedig rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om Venedig, skrevet af SAS' kunder. Mangler du inspiration til din rejse til Venedig, kan du her finde gode råd til, hvad man kan opleve i Venedig, tips til gode restauranter og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Venedig indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Når du tager til Venedig kan du se Palladios palads ved at sejle langs Brenta floden. Det er en vindurderlig oplevelse. Du kan også tage til Padova og Treviso og se to middelalder byer eller tage til verona og se opera på arena. Alt det her om sommeren. Det er meget mere end strand at se i Venedig, hvis du tager til Venedig :-)

  Francesca T.

   

  Det hele i Venedig er værd at se, men især Markuspladsen og kirken er en oplevelse, man ikke glemmer. Foråret er perfekt for her er der ikke for varmt, da Venedig bliver meget varm om sommeren - så varm at det er vanskeligt at trække vejret (og vandet lugter heller ikke så godt i den periode)

  Jen K.

    

  Tag den store færge til Markuspladsen og få derefter fat i et kort over byen og prøv så at finde vej tilbage til vejen der føre tilbage til fastlandet...det er fantastisk sjovt og utrolig spændende. Hvis man ikke lige ved hvilken vej man skal, kan man kontakte de lokal og på den måde komme i dialog med de alttid hjælpsomme indbygger.

  Jan J.

   

  Rejs til Venedig, undgå stressede bilture, tag med Vaporettoen rundt mellem de mange øer i området. Det er en perfekt rejse, også når det er varmt eftersom sejlturene giver en let frisk vind. Hvis du undgår de største turistattraktioner er det et perfekt sted at holde ferie.

  Dorte K.

    

  At "fare vild" i de stemningsfulde gader, at drikke et glas vin på en af de mange fortorvscafeer og spise middag ved Grand Canal sammen med den du elsker er en oplevelse i sig selv. Denne by og oplevelse er unik. Jeg anbefaler at tage af sted i oktober måned, hvor der stadigt er dejligt vejr, men hvor det største horder af mennesker ervæk. 3 dage er fint til at se Venedig og opleve stemningen. Så god tur.

  Bettina N.  Mad & natteliv

  Venedig: Dette gælder storset for alle stor byer i Italien. Skal du hygge med familie ell. familie med venner over en god middag på restaurant så husk at ved udkant af byen ell. lige udenfor byen finder du altid en god spisested hvor du få de beste måltider til billige priser forberedt af friske råvare og tilberedt som mamma plejer. Vigtigt er også udsende af spisested, alt for pene eller fanzi er tegn på masseproduktion og mindre ægehed. Ciao

  Marco B.  Rejs med børn

  ..Husk masser af vand, og rigtig god tid. Der er så mange forskellige ting at se i Venedig, men prøv vandbusserne ud til Lidoen, hvor der er mange små butikker og familievenlige restauranter, samt mulighed for at soppe på de hvide sandstrande. eller leje en cykel. Et dejligt alternativ til byen.

  Maria H.

     Andet

  I Venedig er der nogle ting man bare skal, en af dem er at stå på den store plads og betragte kirken, mens man forsøger at undgå at blive ædt af duer. Sørger man for at stå på pladsen først på eftermiddagen, kan man stå og nyde ikke bare duer, menensker og bygninger, man bliver underholdt af en loungepianist der spiller på en af fortovsrestuaranterne hver dag.

  Jesper H.

   

  Dagliglivet i Venedig opleves bedst på Campo Santa Margherita. Her sidder bedstemødre og sludrer, her står studerende i grupper og snakker og nyder et glas, her sidder cafégæster og får sig bynes bedste Spritz til byens laveste priser, her myldrer børn rundt til fodts eller på cykel - og her spiser man godt og rimeligt billigt, når den tid kommer. Og når man så vil begive sig hjem, løber man i begge ender af pladsen ind i nye maleriske kvaterer... Et must!

  Johnny J.

    

  At opleve Venedig tidligt om morgenen er en helt anderledes oplevelse end det Venedig man oplever på alle andre tider af døgnet. At gå en morgentur hvor Venedig er ved at vågne der oplever man det rigtige Venedig.

  Claes L.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik