LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Har du lyst til at opleve Venedig? Bestil din rejse til Venedig på sas.dk allerede i dag

  Venedig er en ganske særlig by, og har man først oplevet den én gang, er der en god chance for, at man vender tilbage. Venedigs historie går langt tilbage, og byen var i Middelalderen et af Europas knudepunkter og en blomstrende kulturby. Bestil din rejse til Venedig i dag og oplev den smukke og interessante by. Her på siden kan du let søge i lavpriskalenderen og finde et afrejsetidspunkt, der passer dig.

   

  Venedig - Kanalbyen

  Venedig er bygget på 118 øer, har omkring 150 kanaler, der skærer igennem byen og forbindes af cirka 400 broer. Venedig er med andre ord bygget på vand og er verdens eneste ”fodgængerby”. Der kører ingen biler eller motorcykler i bykernen, så al form for transport foregår på gåben. Byens smalle stræder og små gyder indbyder bestemt også til nærmere udforskning, og der er ofte små boder, der sælger interessante ting som for eksempel karnevalsmasker. Venedig kan fremstå labyrintisk med sit virvar af smukke smalle stræder, men overalt i byen findes små skilte, der kan lede én i den rigtige retning.

   

  Seværdigheder i Venedig

  Venedigs historie går som førnævnt langt tilbage, og byen er fyldt med smuk arkitektur, flotte pladser og spændende historiske seværdigheder. Byen havde sin storhedstid i slutningen af 1200-tallet, da byens adelige satte skub i byggeriet, og blandt andet Markuskirken og Dogepaladset blev bygget i denne periode. Markuskirken er en smuk kirke i byzantinsk stil og er samtidig et af byens vartegn. Markuspladsen udenfor kirken er også smuk og tiltrækker hvert år mange besøgende.

  Bestil din rejse til Venedig med SAS, og få særlige fordele, der gør din rejse så let og bekvem som muligt. Du kan checke ind online hjemmefra og printe dit eget boardingkort ud, så du undgår at stå i kø i lufthavnen. Du kan frit medbringe op til 23 kg bagage på SAS Go, og vi flyver dig naturligvis direkte - uden stop - til Venedig. Bestil din rejse til Venedig på sas.dk i dag, så er du godt på vej!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik