LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL VENEDIG: 23 KG BAGAGE på SAS Go, SÆDEVALG OG MEGET MERE …

  Det tager kun 2 timer at flyve fra København til det romantiske Venedig, og selvom det ikke er længe, gør vi alt for, at du skal have det rart, mens du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du kan nyde dagens avis, som du frit kan tage med fra gaten. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Venedig. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i vores app
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Venedig direkte på mobilen.

   

  OP TIL 4 FLYAFGANGE OM UGEN TIL VENEDIG LUFTHAVNEN

  Vi flyver til Venedig Lufthavn (VCE) flere gange om ugen, så du kan altid finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. Klar til romantik og slentre turer langs kanaler? Vælg mellem op til 4 ugentlige afgange til Venedig Lufthavn (VCE), som ligger ca. 10 kilometer fra bycentrum. Du kommer nemt kommer ind til kanalbyen med bus, taxi eller båd. For det kan naturligvis godt lade sig gøre at sejle dertil.

  Få praktisk information om Venedig Lufthavn, og se, hvordan du nemt kommer ind til byen med bus, bil eller båd.

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL VENEDIG – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den romantiske italienske storby med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Venedig – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik