LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Rejse til Rom - Why not fly to Rome?

  Rom kaldes Den Evige Stad - og at alle veje fører hertil er ikke helt forkert. Find en billig rejse til Rom. En miniferie eller måske bare en weekendtur i Italiens hovedstad? Book dit fly til Rom i god tid.

   

  Fordele med SAS

  Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS: Check ind online, vælg dit eget sæde om bord og medbring 23 kg bagageSAS Go. Det er også gratis at medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

   

  Find de billige flybilletter til Rom med lavpriskalenderen

  SAS har daglige afgange København-Rom. Prøv vores månedskalender og find vores billigste flybilletter til Rom i efteråret. Med månedskalenderen kan du nemt overskue, på hvilke dage du kan finde den billigste rejse til Rom.

   

  Alle veje fører til Rom

  Oplev den utrolige stemning i vor civilisations vugge. Byen emmer af liv, og romerne er stolte af deres imponerende historie. I Rom mødes det moderne og det antikke i skøn forening.

   

  Se fodbold i Rom

  Roms to helt store klubber, Lazio og AS Roma, har haft mange drabelige opgør gennem tiden. Og et lokalderby mellem de to klubber er uden sidestykke! Fodbold er noget helt specielt i Italien - og stort set alle har en mening om spillet.

   

  When in Rome ...

  Man siger "When in Rome, do what the Romans do". Ordsproget har dog en lidt anden betydning, men at gøre som romerne selv, er et godt udgangspunkt for en succesfuld rejse til Rom. Mulighederne er mange: her er gode shoppingmuligheder, fantastisk mad, charmerende caféer - og naturligvis en endeløs række af historiske seværdigheder.

   

  Seværdigheder

  Colosseum og Forum Romanum slår benene væk under én, når man ser de fabelagtige bygninger. Der er næppe nogen anden by, der kan prale af så mange historiske bygninger. Book dit fly til Rom.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik