LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly København Rom

  Fly København Rom

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Rom: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere

  Vil du med os til ”den evige stad”? Vi flyver dig til Rom fra Københavns Lufthavn. Ombord på et af vores direkte fly er din rejsetid bare 2 timer og 35 minutter.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go (1 stk. bagage)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90 % børnerabat
  • Online check-in


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Rom direkte på mobilen.

   

  Leder du efter billige flybilletter til Rom fra København?

  Der er altid masser af billige flybilletter til Rom på sas.dk.

   

  Daglige flyafgange fra København til Rom

  Vi flyver fra København til Rom Lufthavn næsten alle dage. På udvalgte dage har vi flere afgange. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Rom.

  Vælg mellem op til hele 10 ugentlige afgange til Italiens største lufthavn, Leonardo da Vinci Lufthavn, også kaldet Fiumicino (FCO). Fra lufthavnen er der 32 km til centrum af Rom. Den hurtigste måde at komme til midtbyen er at tage Leonardo Express-toget, som afgår ca. hver halve time i dagtimerne.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik