LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Milano rejsetips

  Her kan du læse rejseideer om Milano, indsendt af SAS' kunder. Mangler du tips til din rejse til Milano, kan du her finde inputs til, hvad man kan opleve i Milano, tips til gode restauranter og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Milano indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Milano behøver ikke at være en dyr shopping by forbeholdt de shoppeglade trendsettere, som går efter dyre mærkevarer. Milano tilbyder ganske billigt og ganske god overnatning for hele familen ligesom god traditionelt italiensk mad kan findes på små hyggelige restauranter til rigtig gode priser. Milano er meget mere en fashionabelt shopping, derfor anbefales det at gå efter nogle af italiens største kunstnere igennem de seneste 600 år. Dette er både DaVinci og andre fra samtiden. Naturligvis skal måske verdens smukkeste katedral opleves i byens centrum. Med kirken nyrenoveret står den i hvid marmor som et fantasktisk monument over Italiens svundne fortid.

  Frank S.

   

  Tag en dagstur med toget til Como-søen mod nord. Der er mulighed for skønne gåture med et fantastisk vue til de sneklædte alpetoppe lidt længere mod nord - f.eks. fra Piazza Cavour.

  Jens N.

   

  Vidste du at Leonardo da Vincis berømte maleri "Den sidste nadver" er malet på en endevæg i et kloster, beliggende i Milano? Billedet er over 8 meter langt og næsten 5 meter højt. Klosteret hedder Santa Maria delle grazie. Det ligger midt i byen. Husk at bestille billetter på forhånd.

  Annagrete M.

   

  Altid værd at se den store katedral i Milano. Den 3. største katedral i verden. Utrolig smuk.

  Christian L.  Kultur og museer

  Tag til Milano for at se Leonardo Da Vinci utrolige mesterværk "den sidste nadver" i klosteret Santa Maria delle Grazie inden Dan Brown d. 15 september 2009 udkommer med efterfølgeren til The Da Vinci Code - The Lost Symbol. Se byens mange seværdigheder som vi danskere er bedst til, nemlig på cykel. For et mindre beløb har man fri adgang til de mange cykler der stilles til rådighed overalt i den smukke by.

  Bjarke B.  Mad & natteliv

  Rejser du til Milano udenfor højtiderne kan du spise gratis på langt de fleste barer, hvis blot du køber en drink til 5 EURO. Det bedste 5 EURO spisested hedder Tratoria Toscana og ligger ikke langt fra domkirken. Her kan kan i øvrigt også gå pånormal restaurant.

  Tim M.

   

  Roilato Via piero della francesca 55 Super aperiativo og cool sted Il gattopardo cafe Via piero della francesca 47. Gammel kirke som er lavet om til cafe og spillested.

  Jens S.

   

  En kort tur til det nordlige Italien, kan gøre det godt for et helt års rejsende. Her er lidt tip til, hvor man får de bedste (smags)oplevelser:). Tag toget fra Milano ned til byen Parma - det er her parmasanosten og parmaskinken kommer fra. Det er en helt speciel oplevelse, at sidde på en af cafeérne eller restaurenterne og få den rigtige parmasanost og parmaskinke - det smager helt anderledes end det vi kan støve op herhjemme. Tag videre ned mod Bologna, med et enkelt stop i Modena - her kommer balsamicoén fra (og Pavarotti, hvis man er interesseret i opera). Videre går turen til Bologna, hvor bolognaisen kommer fra - og tilsvarende i Parma, smager det helt fantastisk :). Efter denne lille tur, som man kan tage over et par dage og derefter køre med toget tilbage op til Milano, er et klart hit for os som elsker at udfordre smagsløgene;).

  Beate B.

   

     Shopping

  Milano er Italiens modecentrum, og hvis man skal give sig selv den oplevelse af få en ægte mærkevare fra et af de store modehuse, uden at bruge en formue, så prøv at besøge 'Salvagente' (oversat til dansk betyder det 'redningskrans'). Salvagente på Via Fratelli Bronzetti nr. 16, sælger alle de store designermærker som restvarer, med op til 70%-80% rabat. Både til mænd og kvinder. Også store størrelser. Der bliver hurtigt brugt mange timer, for der er bare for mange flotte ting. Salvagente, som har eksisteret i mange år, ligger godt gemt i en baggård, og er en sjov, lidt trashet butik med glade og venlige ekspedienter.

  Jakob O.

   

  Tag til Milano og oplev de fine outlets der ligger i omegen af Milano.

  Morten S.  Rejs med børn

  Hvis man kan lokke de store børn med på en weekendtur, koster det hverken mere eller mindre at holde hemmeligt, hvad der skal ske. Og det er meget sjovere. Vi tog på surprisetur til Norditalien. Der havde de gamle for en gangs skyld fundet på noget ordentligt. Alene overraskelsen var nærmest alle pengene værd. Herefter stod den på tre dages golf, pasta og parmaskinke midt i et surt, dansk efterår, før Pandaen igen vendte kursen mod lufthavnen. Snip, snap, snude. En hurtig, billig og overraskende dejlig familieweekend.

  Rie J.

   

  Milano er et rigtigt godt udgangspunkt for en ferie med børn i Ligurien. Der er kun et par timer med tog til Genova som er en af de mest undervotderede byer i i Italien den har 1 1/2 m2 mideralderbykerne et fantastisk akvarium samt en lydende svømmehal i byens havn samt en række fine barer bl. andet banano sunami; Det tager kun 20 min med tog eller en time med båd at nå strandene uden for byen. Vi tilbringer hvert år i uges tid i Sestri levante, der er en klassisk badeby med en lagune havn på sydsiden med en meget teatralsk lille sandstrand der er ideelt for mindre børn da vande er rimeligt lavt det første stykke og med en meget begrænset bølgegang. For de større børn er nordstranden med udsigt til Portofinohalvøen måske lidt mere spændende der er lidt "smallscale" Rimini over den. vi er alle 3 meget glade for den 50er agtige stemning har, der bor rigtige mennesker i den og ikke kun folk i turistbranchen. Der er dog kun et mindre problem min 6 årige datter mener man skal passe lidt på for nogen af drengene tungekysser. HCA har forøvrigt boet i byen på sin italiensrejse og en af de mindre veje til stranden heder også Via H C Andersen Det fine er at man kan være i Cph igen 5-6 timer efter man har forladt Sestri og at SAS flyver så ofte på destinationen at man altid kan finde en passende afgang.

  Jesper S.

   

  Vi har 2 små børn på 22mdr. og 5mdr. Det er altid svært at komme afsted med børn, men mit råd er: Tag mindst muligt med! Vii tog hverken klap- eller barnevogn med og havde 1 stor kuffert til alle 4. Medbring kiks, slik og deres yndlingslegetøj til at få børnene til at sidde stille under flyveturen.

  Francesca I.

   

  Jeg vil gerne anbefale gardasøen som ligger et par timers kørsel fra Milano der er smukt det er overskueligt at køre søen rundt på en dag. Der ligger mange skønne campingpladser hvor der er masser af børn, det sjoveste er dog Gardaland som ligger ved byen Garda det er en stor forlystelsespark som er sjov for både børn og voksne vi var der en dag men kunne have brugt flere dage der! Vi vil helt klart tage tilbage !

  Camilla S.

   

  Baglioni Hotel Milano er en fantastisk hotel belliggende i centrum. Det er den eneste af de 5 stjerner hotel hvor man kan overnatte 2 voksne + 2 børn i samme rum. Prisen var meget rimelig i forhold til værelse størrelsen, hotel standard og var inklusiv en overdådig morgenmad til 4 personer.

  Monica B.

   

     Andet

  Tag et fly til Milano og lej en bil. Tag så ud og bo på vingårde i Pimonte - der er som Toscana bare uden turisterne. En anderledes ferie.

  Christine H.

   

  Er i klar over at indenfor 100 km. Kan man komme i middelhavet, stå på ski, se Europa's smykkeste kirke, være i Europa's tøjmekka, shopping generelt Outlet, se trav og fodbold på San Siro, gå i Opera (Scala) stortset alt kan lade sig gøre fra Milano.

  René C.

   

  Lej nemt en bil i en af Milanos to lufthavne og kør direkte på motorvejen 1 1/2 time til den vidunderlige danskejede vingård, Casa Danesi som ligger i hjertet af Piemonte. I de små bjerge i Monferrato ligger de 3 ferielejligheder idyllisk med direkte udsigt til vinmarkerne og et fantastisk kig til Alperne mod Torino. De typiske piemontesiske vine, Barbera og Dolcetto ligger på fadene i cantinaen på vingården og kan nydes sammen med de dejlige råvarer fra området. Egnen byder på mange kulturelle oplevelser og er en af de få tilbageværende steder i Piemonte som ligger fjernt fra den almindelig turisme, et uberørt og naturligt sted at holde en afslappet ferie.

  Henrik P.

   

  En fodboldtur til Milano. Se Inter spille på Geo Mezza stadion - spise på Havier Zanetti restaurant og få en udsøgt argentinsk middag. Slentre rundt i byen dagen efter. Se Duomo, nyde solene og menneskene rundt omkring på pladsen. Besøg den berømte park hvor du på vej hen ser Scala operaen. Og SAS flyver derned for 1300,- tur/retur. Hvis du er hurtig nok - og det har vi været mange gange.

  Ole J.

   

  1½ time med bil eller tog fra Milano ligger Piemonte, der m.h.t. landskabelig skønhed, vin, små bjergbyer er lige så dejlig som Toscana, blot med den undtagelse, at der ikke er så mange turister. Specielt området mellem floden Po og Genova er interessant ( områderne Alto Monferato og Barolo samt byerne, byerne Asti og Alba). I området findes nogle af Italiens bedste vine, varme kilder, bjerge med krystalklare søer og vandfald. Når man over bjergene ligger de skønneste byer ved genovabugten Camoglie, Portofino og hele Cinque Terre området, der vel er Italiens smukkeste kystområde. Det har i flere år været vores september-oktober tur med SAS til Milano.

  Arne S.

   

  Tag med Sas til Milano, lej en bil og køre til Como Søen - nærmere sagt Bellagio. En pragtfuld by med smukke udsigter over Como Søen. Bo evt. på hotellet La Perla og nyd udsigten over søen og byen imens du spiser noget lækkert italiensk mad.

  Ailsa H.

   

  Vi har netop fløjet vores første men absolut ikke sidste tur med SAS. Vi var på påskeferie i Milano, og havde en perfekt tur lige fra de friske aviser, den venlige, hjælpsomme og kompetente tone hos SAS personalet i Kastrup, senere ombord i flyet til Milano, en dansk stemme fra cokpittet som ønskede god rejse og god påske i Milano og efter en perfekt ferie lød det kort efter take off fra Milano med en veloplagt dansk stemme " velkommen om bord, vi kan forvente perfekt flyvevejr hele vejen til Kastrup, så læn Dem tilbage og nyd turen", og det gjorde vi så, vi var i trygge hænder og havde en helt igennem perfekt tur. Vi ser frem til vores næste tur med SAS.

  Søren O.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik