LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Skal du rejse til Milano?

  Milano er Italiens næststørste by og en by for livsnydere. I Milano finder du shopping, gastronomi og kultur i verdensklasse, og hvis Rom og Venedig symboliserer ”det gamle Italien”, symboliserer Milano ”det nye”. Byen er moderne og dynamisk og byder på masser af oplevelser. Bestil din rejse til Milano i dag – kig i lavpriskalenderen og find en afgang, der passer dig, så flyver SAS dig til Milano direkte uden stop.

   

  Kultur og shopping i Milano

  Milano er, sammen med Paris, Europas modehovedstad. Byen er fyldt med fashionistas, og flere verdensberømte designere har store flagshipstores i byen. De lokale bysbørn Dolce & Gabbana har for eksempel hovedkvarter i Milano, og designeren Giorgio Armani har åbnet sin egen megabutik med 600 kvm. tøj- og boligdesign. Milano byder også på store kulturelle oplevelser – besøg for eksempel operaen La Scala, hvor blandt andre Verdi og Puccini har uropført.

   

  Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk

  Kunne du tænke dig at opleve spændende Milano? Bestil din rejse online allerede i dag – find blot en afgang, der passer dig i onlinekalenderen og bestil din rejse med blot få klik. Flyver du med SAS, kan du være sikker på at sikkerheden og komforten er i top, og samtidig nyder du godt af SAS’ mange særlige fordele. SAS’ priser er gennemskuelige, og der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger. Til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og du kan printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen. Bestil din rejse til Milano i dag på sas.dk!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik