LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Malpensa lufthavn

  Malpensa lufthavn

  Flyv med SAS til Milanos lufthavn, Milan Malpensa Airport (MXP), og oplev Italiens andenstørste by og et europæisk centrum for finans og industri. Det er rart på forhånd at vide, hvad du finder i lufthavnen, og hvordan du kommer videre herfra. Her giver vi dig derfor en guide til Milano lufthavn – på italiensk: Aeroporto Malpensa.

   

  Terminal 1

  Milano er hvert år vært for store internationale begivenheder inden for mode, musik og kultur, og det tager kun godt 2 timer at flyve fra Kastrup til Milanos største lufthavn – Aeroporto Malpensa. Lufthavnen ligger ca. 50 km uden for byen, men med gode tog- og busforbindelser er du hurtigt inde i centrum af Milano.

  Milano lufthavn har to terminaler. Når du flyver med os, ankommer du til lufthavnens Terminal 1, hvor du både finder tog, bus og taxi. Det er også i Terminal 1, du kan leje en bil til din rejse. Terminal 1 er delt i 3 sektioner.

   

  Transport fra lufthavnen: Tog og bus

  Malpensa Express-toget afgår fra lufthavnen, og du skal ikke vente længe, for toget har mange afgange hele døgnet. Nogle af togene kører til Milano Cardona, andre til Milano Centrale. Begge stationer ligger inde i Milano by. Regn med ca. en halv times transporttid, afhængig af hvor mange stop det enkelte tog gør undervejs. Du finder togene på level 1 i Terminal 1. Billetter til toget skal stemples, inden du stiger ombord på toget.

  Hvis du på egen hånd vil begive dig ud i Varese-provinsen, hvor Milano lufthavn befinder sig, er det nemt at leje en bil til formålet. Du kan booke en bil hjemmefra så den står klar ved din ankomst. Book i god tid for at opnå de bedste priser. Du kan leje alt fra en lille, sød italiensk Fiat til mellemklassebiler eller sportsmodeller.

   

  Tilbring tid i lufthavnen

  Når du skal hjem fra din rejse igen, kan du roligt tjekke ind i god tid uden fare for at komme til at kede dig i Milano lufthavn! I de mange toldfrie butikker finder du alle de eksklusive italienske brands. Foruden lækre italienske råvarer. På level 3 kan du nyde lidt skøn italiensk mad inden hjemrejsen eller drikke en vellavet caffe latte.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik