LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Milano

  Fly til Milano

  Billige flybilletter til Milano

  Altid inkluderet i din flybillet til Milano: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere... Det tager ca. 2 timer at flyve til Milano fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du også snuppe med fra gaten og ombord på flyet – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Milano. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:
   
   
  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Milano direkte på mobilen.

  OP TIL 3 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL MILANO

  Vi flyver til Malpensa (MXP) flere gange dagligt, så du kan altid finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Milano.

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL MILANO – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den italienske mode- og industrihovedstad med os. Alt,du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Milano – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik