LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Dagsture

  Dagsture

  Området omkring Milano er perfekt til en dagstur som afveksling fra byens hektiske tempo.

   

  Comosøen

  Comosøen eller Lago di Como, er en smuk sø i et naturskønt område med frisk luft og bjerge. Søen kan nås på 30 min. i bil fra Milano og indenfor en time med tog. Skiftet fra det hurtige byliv til det fredsfyldte bjerg- og søområde er enormt. I dette område ligger også den idylliske by Bellagio, som kan nås med båd. Byen er fyldt med små charmerende caféer, butikker og haver.

   

  Bergamo

  Bergamo er en smuk by med ca. 120.000 indbyggere. Byen er kendt for sin middelalderatmosfære og et væld af kunstskatte. Byen er endvidere delt i to – Città Bassa, den moderne lavtliggende bydel og Città Alta – den højere beliggende bydel, der bærer præg af en lang og interessant kunsthistorie. Prøv at tage en funicolare - en slags svævebane, der fører fra Città Bassa til Città Alta og oplev de små hyggelige gader og caféer.

   

  Gardasøen

  Gardasøen er et andet yndet udflugtssted i Norditalien. Der ligger en masse små hyggelige byen rundt om søen – det nordlige område er roligt og fredsfyldt, mens det sydlige område er mere livligt med strande og temaparken Gardaland, som er et garanteret hit blandt børn og barnlige sjæle.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik