LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Seværdigheder

  Seværdigheder

  Bologna - en historisk by i Italien

  Bologna er en af Italiens historiske byer. Byen emmer af autentisk italiensk livsstil og er blandt andet kendt for sit køkken (la cucina Bolognese) og mange regner byen for at være Italiens kulinariske hovedstad. Bologna er en smuk by med en karakteristisk arkitektonisk stil – meget af byens arkitektur er holdt i røde og orange toner, hvilket har givet byen tilnavnet Bologna la Rossa (Røde Bologna). Bologna er kendt og elsket af italienerne, men er ikke det store turistmål, hvilket har sikret at byen har været i stand til at bibeholde sin autentiske charme.

  På trods af at Bologna ikke er så stor, byder byen på mange muligheder for både shopping og kultur. Besøg for eksempel Europas ældste universitet, der daterer tilbage til det 11. Århundrede og i dag huser en masse udenlandske studerende. I området omkring universitetet er der desuden flere små, men interessante museer og adskillige barer og caféer, der bidrager til at give universitetskvarteret en levende atmosfære. Bologna byder på mange museumsoplevelser – hvad enten man interesserer sig for historie, moderne kunst eller motorcykler, kan man finde det i Bologna.

  Bologna er fyldt med hyggelige pladser og parker, hvor man kan hvile sig imellem shoppingen og sightseeingen. Piazza Maggiore er en stor plads i den gamle bykerne, der omkranses af blandt andet Rådhuset og Basilica di San Petronio – en smuk kirke med sit eget museum. Giardini Margherita er et andet oplagt sted at holde pause – en flot park, der oprindelig var en privat park for nogle af Bolognas adelige.

  Foruden Bologna, kan du også få spændende italienske oplevelser i RomVenedig eller andre spændende italienske rejsemål.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik