LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Bologna rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Bologna, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan finde tips til gode spisesteder med ægte italiensk stemning, og spændende steder, der kan ses i Bologna. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Bologna

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.


  Seværdigheder

  Besøg endelig denne fantastiske by. Den byder på så meget andet end mange "turistede" steder, bla. fantastisk gode restauranter og osteriaer (hvor de kun serverer brunchetta) og også et smukt gammelt universitet, hvor Umberto Eco underviser.

  Karina N.

  For et år siden var vores dreng, udstadsioneret i italien, ca 20km fra bologne. Derfor var vi flere gange i Bologna, som er en fantastisk by som er et besøg værd F.eks er der midt på torvet et gammelt tårn hvor man kommer til toppen via trapper. Tårnet er bygget skævt. Trapperne er udformet specielt så turen op er en oplevelse i sig selv. Når du når toppen er der den flotteste udsigt. Du står og kigger ud over de smukkeste gamle huse, hvor tagene i sig selv er en oplevelse. På torvet er der en bygning som er omsluttet af en mur/port. Stil dig og din medrejsende i hvert sit hjørne og hvisk så til hinanden og i kan høre hvad i siger til hinanden, sjov oplevelse som ikke kan forklares. I byen ligger også en stor smuk kirke hvor vejen der til går gennem buer . du går ca 3km , hvorefter du når ydersiden af kirken. Vejen op er igen ca 3 km. Er du heldig og kommer i messen går du i et optog med præsten foran. Er du sports mand kan turen løbes op. det er en hård tur, men mange gør det. Det skal lige siges at turen kan også klares med bil , idet der går en vej op til kirken, men oplevelsen er ikke det samme. Byen i sig selv er meget hyggelig og facinerende. Der er mange gode spisesteder, og priserne er ikke nær så dyre som i f.eks Firenze.

  Sanne L.  Kultur og museer

  Bologna er en by præget af skønhed og autencitet. De smukke huse, pladser og mennesker med stil er ikke til at tage fejl af. Midt i byen er der de gamle tåne, der stadigt står, torods det ikke skulle være fysisk muligt. De står som et varetegn for folket fra Bologna om stolthed, ægthed og vedholdenhed. Det gamle universitet er det ældste i verden og ligger smukt i byen. Vidner om de lærdes tid. Koridorene dvs overdækket fortov, hvor de studerende overnattede i begyndelsen af universitets start. Det er til at forestille sig hvordan det har været. Bologna er en by, der er præget af kultur, historie og stil. Helt sikkert en by jeg vil vende tilbage til.

  Jonna R.  Mad & natteliv

  Bologna er en fantastisk autentisk by, selvom den er forholdsvis stor. Nyd de mange piazzaer og slut af med en fantastisk middag på Osteria de' Poeti (Via de Poeti), som er et gammelt familiedrevet Osteria, hyggeligt, til at betale selv for en hel familie og udsøgt kvalitet!

  Pernille K.

  Gå på en af de fantastiske Italienske resuranter inden 19.30 så har man resturanten næsten for sig selv en ½ time før Italienerne kommer

  Jens C. K.

  Jeg havde købt flybilletter til Bologna, da jeg gerne ville til Carole, på min ynglings fiskeresturant. Bologna var for mig bare et mål til at komme videre. Til vores hjemrejse havde vi bestil en overnatning, mine forventninger var minimale. Den aften vi kom tilbage til Bologna gik vi tur i byen for at finde et sted at spise, her faldt vi over en lille smøge fyldt med resturanter og værtshuse, stemningen og atmosfæren her var simpelthen helt unik, på vores vej tilbage til hotellet opdagede vi at Bologna var fyldt med disse områder. Vi blev nødt til at ændre vores flybilletter så vi kunne udforske Bologna et par dage eksta.

  Elise B.  Shopping

  Like fantastisk som Firenze, som er under 1 time bort med toget, men litt mindre kjent og tourisisk.

  Charles D.  Andet

  Tøsetur. For 5. år i træk var vi afsted til Bologna. Nogle år er vi 6 og andre gange som i år var vi kun 3. Man bliver afhængig af denne turz. Hotellet er ægte italiensk og ligger midt i byen på Piazza Magiore. Når vi sidder i flyet på vej hjem er vi glade, afstressede og mætte på både mad, oplevelser, latter og det vidunderlige italiens lys.

  Charlotte B.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik