LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Gardasøen

  Gardasøen

  Flyv med SAS til Bologna og kør videre til Gardasøen

  Gardasøen er Italiens største sø og ligger i Norditalien. Gardasøen er en meget smuk sø og har været et yndet feriemål i årtier. Flyv med SAS til Bologna og tag selv videre til Gardasøen, der ligger blot 2 timer væk. Bestil i dag på sas.dk. Husk at du kan booke hotel og leje bil med SAS!

   

  Gardasøen - en pittoresk perle

  Gardasøen er en af Europas smukkeste søer, og allerede genstand for beundring af H.C. Andersen, der lovpriste søens skønhed. Søen er 52 km. lang og spækket med smuk natur langs bredderne. Klimaet er mildt og varmt med mange årlige solskinstimer, og der vokser oliventræer, vinmarker og citrontræer på bjergskråningerne, der også gemmer på pittoreske småbyer. Vil du gerne på badeferie, er Gardasøen også et oplagt feriemål – her kan du sole dig og bade ved søstrandene. Der er også mulighed for at dyrke vandsport og nyde en aktiv ferie.

   

  Rejs med SAS og nyd godt af SAS' fordele

  Gardasøen er et populært rejsemål, der ligger i smørhullet mellem Venedig, Milano og Bologna. Du kan flyve med SAS til Bologna, køreturen til Gardasøen er kun på ca. 2 timer. Søg online i SAS’ afgangskalender i dag og find en afgang til Bologna, der passer dig. Flyver du med SAS, nyder du naturligvis godt af SAS’ særlige fordele som online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan I medbringe en klapvogn uden omkostninger.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik