LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Tag et fly til Bologna med SAS

  Bologna er en af Italiens ældste og mest historiske byer. Bologna er en meget smuk by og har fået tilnavnet Bologna la Rossa på grund af byens orange-røde arkitektur. Bologna er desuden kendt og elsket af italienerne for sit køkken (la cucina Bolognese), og mange regner byen for Italiens kulinariske hovedstad.

   

  Hyggelige Bologna

  Bologna er ikke en storby men på trods af det, byder byen på mange muligheder for både shopping og kultur. Bologna er blandt andet hjemby for Europas ældste universitet, som blev grundlagt i det 11. Århundrede og i dag huser en masse udenlandske studerende. Området omkring universitetet er fyldt med små, men interessante museer og adskillige barer og caféer, der bidrager til at give universitetskvarteret en levende atmosfære. Bologna byder på mange museumsoplevelser – hvad enten man interesserer sig for historie, moderne kunst eller motorcykler, kan man finde det i Bologna.

   

  Book din plads på et fly til Bologna i dag på sas.dk

  Har du lyst til at opleve den smukke italienske by Bologna? Du kan bestille plads på et fly til Bologna allerede i dag – direkte online på sas.dk. Vælger du at flyve med SAS til Bologna, drager du desuden nytte af SAS’ mange særlige fordele. SAS har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger – blot en masse fordele, der gør din rejse både let og bekvem. Spar tid i lufthavnen ved at benytte dig af online check-in hjemmefra og print selv dit boardingkort ud. Du kan frit medbringe op til 23 kg. bagage (ét stk bagage) på SAS Go, og rejser du med mindre børn, kan du tage barnevognen med helt omkostningsfrit. Vi forsøger så vidt som muligt at lade børnefamilier gå ombord på flyet først for at gøre rejsen så behagelig som mulig.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik