Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Eilat

Fly til Eilat

Flyv til den populære ferieby, Eilat, hver lørdag i perioden 28. oktober–24. marts - med en kort transfer i Stockholm. Book din billige flybillet i god tid med vores lavpriskalender. Vi har inkluderet en masse ekstra ting i din flybillet – helt gratis – og du kan få op til 90% i børnerabat, hvis du skal have børnene med.


EILAT – FYLDT MED FLOTTE LANDSKABER, FARVERIGE KORALREV OG SMUKKE STRANDE

Eilat kaldes for Israels ubestridte ferieby. Den er landets sydligste by, og ligger lige ud til Det Røde Hav – lige på grænsen til både Jordan og Ægypten. Dens store popularitet skyldes især områdets smukke strande og koralrev, det pulserende natteliv samt de flotte ørkenlandskaber. Selvom byen er lille, kan den prale af ikke mindre end 7 km kystlinje.

Der er stor forskel på temperaturen i området, der om sommeren kommer helt op på 38 grader, mens den om vinteren kan komme helt ned på bare 8 grader. Området er kendt for sol, sjov og ørkenaktiviteter, og der er heller ikke langt til de større byer, Tel Aviv og Jerusalem. Eilat har i gennemsnit 360 solskinsdage om året.

Der er noget for enhver smag, men hvis du godt kan lide at dykke, er Eilat især stedet for dig. Det fantastiske koralrev og dyrelivet under vandet begejstrer alle, der besøger byen. Der er også rig mulighed for fantastisk natur oven vande med den smukke Negrev-ørken lige nord for byen, hvor du kan vandre, cykle eller køre på en masse naturstier.

Hvert forår og efterår kan du se millioner af fugle flyve over byen. Det skyldes, at Eilat ligger på trækfugleruten mellem Europa og Afrika. Det er en helt unik oplevelse at se de mange fugle komme flyvende på himlen.

FLY TIL EILAT I PERIODEN 28. OKTOBER–24. MARTS

Flyv med SAS til den populære israelske destination, Eilat. Vi flyver fra Stockholm, men har gode tilslutningsfly fra både København og Aarhus, så det er nemt at finde en afgang, der passer med din kalender.

Vi flyver til og fra Eilat Lufthavn, der ligger midt i byen. Det gør det nemt at komme frem til din endelige destination med både bil og offentlig transport.

Find din afgang

 

SPAR OP TIL DRØMMEFERIEN MED EUROBONUS – HELT GRATIS

EuroBonus er vores loyalitets- og frequent flyer-program og du optjener bl.a. point Det giver dig en verden af muligheder med ekstra fordele og tilbud, du kan bruge på hotelophold, billetter, opgraderinger og meget andet.

Det er gratis at blive medlem og du optjener bl.a. point hver gang, du flyver. Pointene kan du bruge på at gøre din rejse endnu mere komfortabel og enkel ved at bruge dem hos os eller vores mange partnere.

Bliv medlem af EuroBonus med det samme

BILLIGE FLYBILLETTER TIL EILAT

Vi har gjort det nemt at finde billige flybilletter til den populære by ved Det Røde Hav. I vores lavpriskalender kan du få et nemt og hurtigt overblik over alle flybilletter til Eilat – du kan se den billigste pris pr. dag og måned. Du har altid 24 timers fortrydelsesret, når du køber dine billetter hos os. På den måde kan du slå til med det samme, du finder den helt rigtige pris – og høre venner og familie bagefter.

Find billige flybilletter til Eilat


FLY TIL EILAT VIA STOCKHOLM

Du kan flyve til Eilat hver lørdag fra 28. oktober–28. marts. Vi serverer bl.a. gratis kaffe og te under flyveturen, og du kan selvfølgelig også læse dagens avis i vores app. Der er rig mulighed for at slappe af og nyde turen.

Alle afgange fra Danmark er med en hurtig transfer i Stockholm, inden kursen sættes direkte mod Eilat. Det er nemt og hurtigt, og så er du klar til en spændende ferie på den israelske sydspids.

Find afgang nær dig

 

ALTID INKLUDERET HOS SAS 

Vi vil gerne gøre det ekstra godt, når du flyver med os. Derfor har vi inkluderet en masse ekstra ting i din flybillet – uden ekstra omkostninger for dig. Så kan du starte ferien flyvende, før du overhovedet er lettet.

Med i billetten er der altid inkluderet:

  • 1 x 23 kg bagage (på en SAS Go-billet)
  • Online check-in
  • Frit sædevalg
  • Dagens avis i vores app
  • Gratis kaffe og te
  • Op til 90% børnerabat Du kan altid finde både din afgang, priser og meget mere i vores SAS app samt her på hjemmesiden.FÅ OP TIL 90% BØRNERABAT

Gode rejser starter tidligt i livet. Skal du derfor have børnene med på ferie, kan du få gode rabatter på billetterne til børn til og med 11 år. Børn skal følges med en person, der er mindst 16 år.

Børn på 0-23 måneder kan få op til 90% på deres flybillet, og de deler sæde med dig.

Er barnet mellem 2-11 år, kan I få op til 25% rabat på billetten.

Rejser med børn og børnerabatter

SLAP AF FØR AFGANG I VORES LOUNGES

Med en SAS Plus-billet kan du slappe af i vores lounge i København, inden du flyver. Det gælder også EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer samt Star Alliance Guld-medlemmer. Hvis du gerne vil have adgang til vores skønne lounges, kan du altid opgradere din aktuelle billet eller købe adgang i loungens reception.

Vi serverer kaffe, te, øl og vin i vores lounges, og du kan også nyde en lækker buffet. Har du behov for at arbejde eller en hurtig powernap, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Altid adgang med disse flybilletter og kort


EILAT LUFTHAVN

Lufthavnen ligger midt i selve Eilat, så det er nemt at komme videre til dit hotel, ligesom det er nemt at komme til lufthavnen, når turen går hjem igen. Lufthavnen kaldes også for J. Hozman Lufthavnen. Der er nem adgang til taxaer og offentlig transport ved lufthavnen. Eilat Lufthavn startede som en militærlufthavn, men i 1994 tog ruteflyene over efter militærflyene. Det er planen, at Ramon International Airport skal erstatte lufthavnen i 2018. Det er en lille og hyggelig lufthavn med ca. 1.5 millioner årlige passagerer. Der er et par barer og restauranter i lufthavnen samt en souvenirbutik og gaveshop.

TRANSPORT TIL OG FRA EILAT LUFTHAVN

Der er flere forskellige taxaselskaber ved Eilat Lufthavn. Inden du sætter dig ind i en taxa, er det altid en god ide at spørge efter en fast pris. Det kan ofte lade sig gøre at aftale en fast pris med taxachaufføren – hvis de ikke allerede står klart og tydeligt. Du kan også tage offentlig transport fra lufthavnen til flere forskellige destinationer i Israel. Der er blandt andet en shuttle bus mellem Eilat, Aqaba, Taba, Jerusalem og Tel Aviv. Du kan også tage den, hvis du skal bo på et hotel i byen. Er I en større gruppe, kan I få jeres egen shuttle. Busser kan du også finde ved lufthavnen. De kan tage dig til flere forskellige destinationer i Israel og det nærliggende område.

Her kan du købe billetter online


BILUDLEJNING I EILAT LUFTHAVN

Hvis du gerne vil opleve det smukke israelske landskab, og de små, hyggelige byer, bør du overveje en lånebil. Med den kan du få endnu mere ud af din ferie, når du ikke skal vente på offentlig transport eller betale for taxaer. Det er også nemt både at hente og aflevere lånebilen. Det klares nemlig alt sammen i lufthavnen – nemt og hurtigt. Du kan finde ledige biler på vores hjemmeside, og du samler selvfølgelig også EuroBonus-points, når du lejer gennem os.


Kontakt

Eilat Airport Eilat, 88000, Israel
Telefon: +972 8-636-3888
HjemmesideTRANSPORT I EILAT

Eilat er en lille by, så du kan faktisk ofte gå til de fleste steder i byen – især hvis du bor omkring den nordlige strand. Hvis du skal fra det nordlige til det sydlige strandområde, kan det være nødvendigt med enten en taxa eller offentlig transport. Der er kun ét offentlig transportfirma i byen – Egged. Pga. byens størrelse er der ikke mange ruter, men det er ikke et problem. Du kan nemlig komme rundt i størstedelen af byen med stort set alle linjer.


FAKTABOKS EILAT

Valuta: Shekel (NIS = Ny Israelsk Shekel)
Tidsforskel: +1
Telefonkode: +972
Sprog: Hebraisk og arabisk (de fleste snakker også engelsk og fransk)

Den Israelske Ambassade: Lundevangsvej 4, 2900 Hellerup, Danmark
Det Danske Konsulat: Israel 1, Giladim Street P.O.Box 1099 Eilat 88110, Israel

 

Billige flybilletter til Eilat

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. FLERE SAS-DESTINATIONER