søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Israel

Fly til Israel

Billige flybilletter til Israel

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Interessant historie, velsmagende mad og smuk natur er blot nogle af de ting, Israel har at byde på. Flyv med SAS til Eilat, og oplev et land med en unik kultur, stolte traditioner og smukke strande. Her har du både mulighed for at dykke ned i religionshistorie, når du besøger byer som Jerusalem og Betlehem, for at flyde i Det Døde Hav og for at lade op på Eilats smukke strande.


Flyv med SAS til Israel

Flyv med SAS til Eilat og få en oplevelse for livet. Når du flyver med SAS til Israel, giver vi dig en masse fordele, så din rejse bliver så behagelig som muligt. Du får blandt andet gratis kaffe og te, dagens avis i vores app og mulighed for online check-in og sædevalg fra 22 timer før afrejse.

Med et EuroBonus-kort i hånden, tilbyder SAS dig en række fordele. Du kan blandt andet optjene point på billeje, hotelbesøg og shopping – point, du senere kan konvertere til flybilletter, når du skal opleve mere af verden.


Rejs rundt i Israel

En af de helt store fordele ved Israel som rejsemål er, at der er så mange unikke oplevelser samlet på et lille areal. Israel er under halvt så stort som Danmark. Alligevel byder landet på en meget varieret natur med ørken, bjerge og strande, ligesom byerne også byder på stor variation med gamle, bibelhistoriske bygninger og nye, moderne skyskrabere.

Kulturelt er der også store forskelle at finde i det lille land. Jødisk og arabisk kultur lever side om side i en skøn blanding, og landet har både hebraisk og arabisk som officielle sprog.
 

Oplev det bibelske og det moderne Jerusalem

Når du er i Israel, må du ikke snyde dig selv for at besøge landets hovedstad, Jerusalem. Byens navn betyder den hellige by, og den har stor betydning for både jøder, muslimer og kristne. I den gamle bydel kan du se både synagoger, moskeer og kirker og den kendte grædemur, hvor ortodokse jøder kommer for at bede.
Den moderne del af Jerusalem er præget af skyskrabere, og vidner om, hvor moderne et land Israel er. Den moderne bydel indeholder blandt andet et hav af museer og kulturelle tilbud, shoppingcentre, hoteller og spisesteder. 


På badeferie i Eilat

Hvis du er på jagt efter en utraditionel badeferie, er Eilat det perfekte valg for dig. Med sin placering tæt på ørken og bjerge, sine smukke koralrev og sine hvide strande har byen gjort stort indtryk på turister i årtier.

Hvis du tilmed er glad for at shoppe, er Eilat også et oplagt ferievalg. Byen er nemlig taxfree zone, så der er penge at spare i de store shoppingcentre. Der er desuden mange gode spisesteder og et livligt natteliv. Du har her en unik mulighed for at planlægge en ferie, der består af sol, strand og shopping om dagen og fest og farver om aftenen. Med sin smukke placering, er der også rig mulighed for unikke naturoplevelser.


Det israelske kkøkken 

Couscous, falafel og hummus er nogle af de mest kendte israelske spiser. Landet er kendt for at servere velsmagende og veltilberedte retter. Retter, der er en blanding af mange forskellige madkulturer, og som er smeltet sammen i den skønneste harmoni. En af de vigtigste ting i det israelske køkken er de lokale og friske råvarer af høj kvalitet. I Israel dyrkes alverdens frugt og grønt, og israelsk mad er ofte meget sundt og nærende. Så på din ferie i Israel kommer du ikke til at gå sulten i seng.