LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Seværdigheder/aktiviteter i Amsterdam

  Her finder du også nogle af Europas mest berømte kunstmuseer - Rijks museum, Van Gogh museum og museum Van Loon. Andre attraktioner er Oude Kerk, som er byens ældste monument og første sognekirke. Den blev påbegyndt i 1300-tallet og blev senere udbygget til mægtig gotisk basilika.

  Anne Franks hus er også et besøg værd. I 25 måneder gemte familierne Frank og Van Pels sig i en hemmelig tilbygning i Otto Franks forretningsgård i Prinsensgracht. De blev til sidst fundet og sendt til forskellige koncentrationslejre. Kun Otto overlevede opholdet i koncentrationslejren og fik kopieret datterens dagbog, som i dag er oversat til mere end 60 sprog.

  En kanalrundfart giver også fin oplevelse af byen. Vælg en tur i dagtimerne eller tag en aftentur, som også inkluderer middag om bord.


  Shopping og mad

  Med mere end 10.000 butikker at vælge imellem, skulle det være muligt at finde noget for enhver smag: Nye og moderne shoppingcentre, gamle traditionelle antikvitetsforretninger og en række forskellige markeder. Når du har shoppet færdig i handelsgaderne Kalverstraat og Leidestraat, kan du gøre som de indfødte og tage en øl eller to på en af byens mange brune cafeer. Nederlandsk øl er nemlig rigtigt godt og serveres i små glas, som indbyder til flere. Amsterdam har restauranter og spisesteder fra de fleste dele af verden. Traditionel husmandskost finder du på byens mange værtshuse. Det kan anbefales at prøve chokoladen eller pandekager til dessert.


  Transport

  Lufthavnsinformation (3 terminaler). Afstand til centrum ca. 20 minutter.
  Tog – Tog til Amsterdam centrum hvert 15. minut og det tager ca. 20 minutter.
  Taxi – Ca. 15-20 minutter til centrum. Kontakt centralen på telefon +31 20 677 7777
  .


  Intens storbycharme

  I Amsterdam finder du, foruden de idylliske kanaler der snor sig gennem byen, en masse spændende museer, charmerende caféer og spisesteder - og ikke mindst et fantastisk natteliv! Amsterdam er et af Europas mest populære turistmål. Gaden Zeedijk er et godt sted at hvile sine trætte fødder. Tag på storbyferie i Amsterdam.


  Copenhagen - Amsterdam

  Vi har op til 5 daglige afgange København-Amsterdam, så det er nemt at finde et fly, der passer dig. Maskinen lander i lufthavnen Schiphol, og derfra tager det ca. en halv time med tog til centralstationen i centrum.


  Seværdigheder i Amsterdam

  Vincent van Goghs musæum er et must for kunstinteresserede. Se den fantastiske samling af den ekspressionistiske malers store værker samt værker af mange andre kunstnere. Læs mere på Visit Amsterdam.


  Natteliv i Amsterdam

  I centrum af Amsterdam findes en perlerække af trendy og fashionable diskoteker: Odeon, Escape, Paradiso, Soulkitchen og the Melkweg er de mest kendte - alle omgivet af Amsterdams smukke kanaler.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik