LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Lufthavn

  Lufthavn

  Transport til og fra Amsterdam Schiphol lufthavn

  Det er let og hurtigt at komme til og fra Schiphol, idet lufthavnen ligger så tæt på Amsterdams centrum, og fordi der findes et veludbygget transportnet omkring lufthavnen og byen. Det er muligt at tage bus, tog eller taxa ind til centrum af Amsterdam.


  Tog

  Tog er den letteste og mest bekvemme måde at komme fra Schiphol lufthavn til Amsterdams hovedbanegård i centrum. En enkeltbillet koster 3,60 euro, og perronen ligger direkte under lufthavnen. Køretiden fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam er ca. 15 min.


  Bus

  De fleste busforbindelser til og fra Amsterdam lufthavn Schiphol kører ad Schiphol Sternet. Disse buslinjer har mange daglige afgange lige fra de tidlige morgentimer til de sene aftentimer. Nogle linjer har endda natkørsel. Køretiden fra Amsterdam centrum til Schiphol lufthavn er sjældent længere end 30 minutter, men i myldretid kan tog dog være et bedre alternativ.


  Butikker og restauranter i Amsterdam Schiphol lufthavn

  Amsterdams lufthavn Schiphol har et stort udvalg af butikker og restauranter, man kan besøge, hvis man har lidt tid at bruge i lufthavnen. Der findes f.eks. et stort udvalg af tax-free butikker og gavebutikker med alt lige fra bøger og tøj til parfume, smykker og elektronik. Lufthavnen har også et stort udvalg af restauranter og caféer, f.eks. Bubbles, hvor man kan nyde fisk og skaldyr, og Café Chocolat, der har specialiseret sig i den ultimative chokoladeoplevelse. Schiphol lufthavn kan endda tilbyde afslappende massage i det lille massagecenter Back To Life. Få løst op for spændingerne i nakke, skuldre og ryg og lad din ferie begynde på en veludhvilet måde.


  Kontakt

  Luchthaven Schiphol
  Evert v/d Beekstraat 202
  1118 CP Schiphol
  Nederland

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik