LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Vil du vide mere om Amsterdam, kan du her læse rejsetips om byen, indsendt af SAS' kunder. Du kan finde inspiration til din rejse til Amsterdam samt gode råd til, hvad du kan opleve i Amsterdam, tips til gode restauranter og mange andre rejsetips.

  Rejsetips om Amsterdam indsendt af vores kunder


  Seværdigheder

  Et besøg til Blomsterauktionen i Aalsmeer (15 min. fra Shiphol) byder på kæmpe blomsterhav og grønne planter i alle afskygninger inde i Verdens største bygning (1 mio. m2!). Der laves guidede ture hver dag.

  Michael S.

    

  Jeg kan meget stærkt anbefale alle at besøge Amsterdam, da det er en meget smuk, spændende og oplevelsesrig by. Dejlig mennesker og meget hjælpsomme, hvis du har problemer med at finde vej til seværdigheder o. lign.

  Preben K.

    

  Fra Amtsterdam er der kun en kort tur til Haag, hvor der i sommerens løb er en udtalt afslappende virkning ved at tage til Rosarium-Rosenhaven, som er de hollandske rosengartneres udstillingshave. Luften er fyldt med rosenduft, og variationen i roserne fantastisk.

  Jens L.  Kultur og museer

  Amsterdam er en utroligt dejlig by at besøge hvis man er interesseret i kunstmuseer. Der er Van Gogh museet, som har en helt unik udstilling af Van Gogh værker. Men også det Nationale Kunstmuseum er en oplevelse værd. Store malerier som man kan dvæle ved i timevis. Heldigvis er der gode siddepladser så man ikke behøver at stå hele tiden. Malerierne fra gukldalder tiden er helt specielle, og det er ikke muligt at finde noget tilsvarende. God fornøjelse

  Ove C.

    

  Amsterdam er meget mere end shopping og smoking. Der er et besøg der er værd at tage med, nemlig "Den hemmelige Kirke" Det er et spændende sted og meget venlige mennesker, der leder den. Ligeledes er Bibelmuseet værd at besøge. Hvis kulturen bliver for overvældende kan det afhjælpes med et besøg på BOLS museet. Det er i hvert fald underholdende og der er de mest fantastiske farver! Mix din drink med omtanke, du skal selv drikke den!

  Birgitte J.  Mad & natteliv

  There are many cozy little cafes, pubs and small restaurants along the side streets that line the canals in the center city. The dutch are friendly and very approachable folks so share a table, share an Amstel and some small talk.

  Frederick R.

    

  Et besøg på snackbar er yderst vigtigt når man kommer til Amsterdam. Dette er hollændernes fastfood, der er et stort udvalg af forskellige krokets (blended kød i friture), ost i friture og selvfølgelig flamse fritjes! Det er massere forskelligt dyppelse lige fra maynaise og ketchup til saté sauce (peanutbutter- sauce) også er det supe billigt!

  Rebecca G.

    

  Byen som er ideel for studerende, kærestepar og unge, der vil opleve romantik, kultur og festligheder på et sted. byen der aldrig sover og britternes tilflugtsted finder man i nattelivet, sammen med de letpårklæte damer, side om side med pubber, brosten og kirker. Byen man ikke kan få nok af. den kan opleves på en weekend for de hurtige og lange ferier for de livsglad og livsnyende mennesker, til et overkommeligt buget. Den lækre og specielle mad, mixet med skærkt præ af kultur er til alle tegnedrengestørrelser og det samme er oplevelserne, hvad enten det er om dagen eller om natten:)

  Heidi E.

    

  Er du i Amsterdam skal du ikke snyde dig selv for en aften at spise på Restaurant Kitsch på Utrechtsestraat 42. Her er super lækker mad i hyggelige og utraditionelle omgivelser. Navnet passer til stedets atmosfære, hvor det er tilladt at skrive og tegne på dugen, og gulvpladerne på trappen lyser når man selv eller tjenerne kommer trippende. Alt sammen stadig i en elegant udsmykning og med meget smilende og afslappede tjenere.

  Ole K.

    

  Hvis du synes det er sjovt at gå ud og spise lækre spareribs, så kan jeg med fordel anbefale mr. Coco's/Coco's outback i Amsterdam. Det er et sjovt sted, hvor man griser, slupre og kan købe store og rimelige billige fancy drinks til maden.

  Lillian H.

    

  Tag til Amsterdam, om du er ung eller gammel er egentlig ligemeget her. Der er så mange hyggelige små gader at gå rundt i og masser af spisesteder. Tag ikke den første gå rundt og kik lidt og prøv nogle af de små steder, jeg var bla. på en lille Indisk hvor vi spiste ristaffel... vel omkring 16 små retter, utrolig dejlig og veltilberedt. Om dagen skal stederne med Pandekager afprøves også lækkert. Er man ikke lige til Coffeshop så prøv de små bar/pubber rigtig mange anderledens steder end i danmark, altid rare mennesker og næsten altid en bar kat..

  Charlotte S.  Shopping

  Floatng Flower Shops - On the canals in central Amsterdam at floating flower shops. Charming old barges have been modified to shops specialising in bulbs (tulip, daffodil, crocus, hyacinth) for sale to tourists. The selection is huge and the experience unforgettable.

  David T.  Rejs med børn

  Vondel Park i Amsterdam er et skønt sted for både voksne og børn. Den ligger i centrum af Amsterdam kun fem minutters gang fra Leidseplein. Parken er opkaldt efter poeten, Joost van den Vondel og anlagt i 1864. Parken er 470.000 m2 og en tur rundt i parken er ca. 3 km lang. Man kan leje rulleskøjter i den sydlige ende af parken, der er legepladser og flere forskellige steder at spise. Om sommeren er der open air teater 4 dage om ugen. En gennemrenovering af parken, der har mere end 10 millioner besøgende hvert år, forventes færdiggjort i begyndelsen af 2010.

  T. Frandsen

      Andet

  De små overraskelser bliver ofte til de store oplevelser man husker, når man hjemvendt igen er kommet ind i hverdagens rutiner. Spis en ægte stroopwafel (ikke som dem vi kan købe i supermarkedet) men en kæmpe frisklavet dampende varm sirupsvaffel ved en af gadeboderne i Amsterdam. Eller prøv en af de mange forskellige kødkroketter som smager helt fantastisk når man lige er lidt lækkersulten. Faktisk er det bedste råd at prøve sig frem, og selv finde ud af hvad der netop er din favorit! I Holland er det helt normalt at man snuppe et mellemmåltid eller hente frokosten ude, og derfor er der mange gadeboder (som vores pølsevogne) Holland er blevet meget inspireret af deres tidligere kolonier, og landet har også en meget blandet befolkning, så deres take away mad har meget at byde på. God appetit!

  Majbritt S.

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik