LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly København Amsterdam

  Fly København Amsterdam

  Inkluderet i din flybillet fra København til Amsterdam på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Din rejse med fly til Amsterdam er kort. Flyvetiden er kun 1 time og 20 minutter. Så læn dig tilbage i sædet, nyd avisen eller en lille én på øjet. Når du kigger op, er vi sikkert fremme.

  På SAS Go vil det meste være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det meste både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  • 8 kg håndbagage
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i app'en
  • Op til 90 % børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Amsterdam direkte på mobilen. 


  Leder du efter billige flybilletter til Amsterdam fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Tjek lavpriskalender og find de billigste flyafgange fra København til Amsterdam!


  Op til 5 daglige flyafgange fra København til Amsterdam

  Vi flyver fra København til Amsterdam Lufthavn (AMS) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Amsterdam. Vælg mellem op til hele 7 daglige afgange til Hollands største lufthavn, Amsterdam Airport Schiphol. Herfra er der kun 15 km til centrum af storbyen med de mange kanaler.

  Læs mere om, hvordan du kommer fra lufthavnen til Amsterdam

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik