LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  INKLUDERET I DIN FLYBILLET PÅ SAS GO TIL AMSTERDAM: 23 KG BAGAGE, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Det tager ca. 1 time og 20 minutter flyve fra København til Amsterdam, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis kan du hente i SAS-app'en helt op til 22 timer før afgang – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Amsterdam. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i SAS-app
  • Op til 90 % børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app - så kan du altid nemt finde dit fly til Amsterdam direkte på mobilen.

  HELT OP TIL 5 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL AMSTERDAM LUFTHAVN

  Morgen, middag, eftermiddag eller aften? Hvornår på dagen vil du afsted? Vi flyver til lufthavnen Schiphol (AMS) i Amsterdam flere gange dagligt, så du finder nemt et fly, der passer ind i dine Amsterdam-planer. Vælg mellem op til hele 4 daglige afgange til Schiphol (AMS) i Amsterdam, der er en af Europas største lufthavne.

  Få praktiske informationer om Schiphol Lufthavn her

  Sådan kommer du nemt fra Amsterdam Lufthavn til centrum
  Billige flybilletter til Amsterdam

  Du kan sagtens rejse billigt til den hollandske hovedstad med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på siden: Book bare, og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.
   

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF EUROBONUS

  Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Amsterdam – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik