LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Kunne du tænke dig at rejse til Athen?

  Athen er Grækenlands hovedstad og byder på mange oplevelser, både når det kommer til kultur, shopping og underholdning. Byen er en skønsom kombination af både nyt og gammelt, og byen har en lang kulturhistorie. Book din rejse til Athen allerede i dag.

   

  Athen – Europas vugge

  Athen er ofte blevet kaldt ”Europas vugge” på grund af byens kulturhistorie. Meget af den europæiske kultur havde sit udspring i Grækenland og især området omkring Athen – det gælder for eksempel den europæiske filosofi med Platon og Sokrates, drama og skulpturkunst og inden for sportens verden stammer både maraton og De Olympiske Lege fra dette område. I dag kan du stadig gå i Sokrates’ fodspor – besøg for eksempel Akropolis, det berømte tempelkompleks bygget til ære for de græske guder i år 400 f.v.t.

   

  Book din rejse til Athen i dag på sas.dk

  Har du lyst til at opleve den traditionsrige by Athen, så bestil din rejse allerede i dag på sas.dk! SAS flyver dig direkte til Athen og gør i det hele taget din rejse så enkel som muligt. Check ind hjemmefra og spar tid i lufthavnen og medbring frit op til 23 kg bagage på SAS Go. SAS har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger – hos os er prisen gennemsigtig og alt inklusiv. Find din rejse til Athen i dag!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik