LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly

  Fly

  Inkluderet i din flybillet til Athen på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere...

  Det tager 3 timer og et kvarter at flyve direkte til Athen fra København. Selvom det ikke er længe, ønsker vi, at du har det rart, mens du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og du har mulighed for at downloade dagens avis i app'en helt op til 22 timer før afgang – alt sammen uden ekstra betaling

  Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Athen. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te. Dagens avis i SAS-app
  •    Op til 90% børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det sammeher på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Athen på din mobiltelefon.

  Daglige flyafgange til Athen.

  Hver dag i sommerhalvåret flyver vi direkte til lufthavnen ”Eleftherios Venizelos” (ATH) i Athen, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine planer. Om vinteren har vi lidt færre afgange, men vi flyver dog flere gange om ugen.

  Billige flybilletter til Athen – book i god tid, og spar penge


  Du kan sagtens rejse billigt til den græske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af EuroBonus


  Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til varer ombord og online shopping.


  Optjen point på din tur til Athen – tilmeld dig EuroBonus gratis

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik