søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Toulon

Fly til Toulon

Billige flybilletter til Toulon

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Med SAS kan du flyve til Toulon direkte fra Københavns lufthavn flere gange om ugen. Med en flyvetid på godt og vel 2,5 time er sol, vand, sand og strand ikke længere væk. Flyv til Toulon med SAS og kom væk fra hverdagen. 
 

Inkluderet i din flybillet til Toulon

Når du flyver med SAS til Toulon kan du vælge flere forskellige flybilletter. Du kan enten vælge at flyve på SAS Light, SAS Go eller SAS Plus. På den måde kan du altid vælge den flybillet der passer perfekt til dig. 

Med en SAS Go flybillet til Toulon er der inkluderet:

• 1 x 8 kg håndbagage

• 1 x 23 kg indchecket bagage

 

På alle vores flybilletter til Toulon får du serveret gratis kaffe og te ombord, og du kan downloade dagens avis i SAS App, og læse den under flyveturen. Du også altid selv vælge dit sæde op til 22 timer før flyets afgang. Så er du sikret at du får den plads du ønsker når du skal flyve til Toulon. Du kan også altid checke ind online, så du kan være i god tid. 

Læs mere om vores forskellige flybilletter her

 

Oplev Toulon med SAS

Toulon byder på smukke strande og overdådig natur. Derudover er Toulon også kendt for dets kunstneriske historie, som især afspejles i byrummet, der er prydet af den franske art deco stil.

Toulon er en del af Provence og er den nærliggende by til nogle af de bedste strande i det område. Her kan du både besøge børnevenlige strande med eller du kan tage forbi klippestrande som Pipardy og Le Mitre. Her kan du nyde smuk udsigt både over og under vand, da der er rig mulighed for at snorkle.

Book din flybillet til Toulon her
 

Flere fordele på din flybillet til Toulon

Når du flyver til Toulon med SAS er der flere fordele at opnå. Du optjener altid EuroBonus-point når du flyver med os. Dem kan du bruge på alt lige fra booking af nye flybilletter, hoteller og biludlejning til opgradering på længere ruter.

Øvrigt

Frankrig
RejseforsikringFlere SAS-destinationer