LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  SAS flyver til terminal 1 og fra Paris Lufthavn kan du komme til Paris centrum på tre forskellige måder. Med bus, metro eller taxa.

  Bus:

  Roissybussen, som kører mellem lufthavnen og Paris (Place d'Opéra), kører hvert 15. minut i tidsrummet fra kl. 6 om morgenen til midnat. Turen tager 45-60 minutter, og koster ca. €8,90 for en enkeltbillet.

  Der findes også buslinier fra Paris Lufthavn til Porte Maillot og Etoile, som afgår hvert 15. minut i tidsrummet mellem kl. 5.45 om morgenen til kl. 23.00. Turen tager ca. 30 minutter, og koster ca. €15 for en enkeltbillet.

  Tog:

  Toget RER B kører gennem centrum fra Paris Lufthavn. Toget kører fra kl. 5 om morgenen til kl. 23.56 om natten, og en enkeltbillet koster ca. €8,40. Du kan springe af toget undervejs, og skifte til Paris' metro-netværk.

  Taxa:

  Udenfor terminal 1 er der taxa holdepladser. En almindelig dagstur koster ca. €50 og tager ca. 45 minutter.

  Transport i Paris:

  Transportsystemet i Paris er inddelt i 5 zoner. Paris' metro kører fra kl. 5.30 om morgenen til kl. 0.30 om natten, og dækker hele Paris centrum med i alt 300 stationer. Billetter kan købes på alle stationer eller i kiosker og er gyldige i 1,5 time. Det er også muligt at købe et 10-turskort, hvis du skal være i Paris i længere tid.

  I Paris kører der natbusser mellem kl. 0.30 til kl. 5.30 om morgenen. Busserne bliver kaldet Noctilien, og kører fra 5 store omstigningssteder; Gare de Lyon, Gare de l'Est, Gare Saint-Lazare, Gare Montparnasse og Châtalet.

  ParisVisite:

  Med et ParisVisite-kort kan du rejse ubegrænset i Paris' metro, bus, RER tog og Noticilien og opleve Paris med rabat. Kortet giver adgang til bl.a. l'Arc de Triomphe, l'Opéra national de Paris, en times sejltur på Seine floden, eller rabat på køb i shoppingcentret Galeries Lafayette.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik