LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Paris rejsetips

  Overvejer du at tage en tur til Paris, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde råd til udflugter med børnene og spændende steder, der kan opleves i Paris. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse ting, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Paris indsendt af vores kunder

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.
   

  Seværdigheder

  Paris er Europas skønneste by og man kan komme tilbage år efter år og stadig opleve nyt selvom charmen er uforandret.

  Bo C.

  Most people go to Paris and see the sights, but never get below the surface. In the spirit of Dan Brown and the like, go to the Notre Dame de Paris. Start in front of the church and continue down the right side of the building till you reach the park like setting on the back side of the building. Now continue over the road that lies behind the church and once accross the road go down the stairs and turn and go through the doorway and under the road. Be surprised and give it a try.

  Pete C.

  Tag et fly til Paris og bo udenfor byen. Man tager Metroen til Centrum og er direkte midt i kultur og serværdigheder.

  Alice S.

  Springtime in Paris - hvad kan man ønske sig mere Slentre på boulevarderne - nyde en ting på fortovscafeer og beundre de dejlige og smukke bygninger Så er man i Paris og så med SAS.

  Mogens E.

  Efter mere end 10 rejser til Paris, er jeg endnu ikke blevet træt af byen. Paris er en by der indbyder til såvel shopping som besøg på museer og udstillinger, og der er en uudtømmelig skat af muligheder. Jeg besøger altid byen i forbindelse med afslutningen af Tour de France, i år den 24. til 31 juli, og jeg flyver naturligvis med SAS.

  Jens H.

  Tag til paris. Gå i de små gader og indånd luften fra fortiden ,stå ved place bastille og tænk hvad der foregik der i tiden med Marie Antoinette, gå langs Seinen, besøg Louvre, gå ad boulevarden til Triumpfbuen tag derop og nyd udsigten med de 12 veje rundt om, , tag op på toppen af Notre Dame, og bemærk at du nu er i midten af Paris. gå i Latinerkvarteret til Invaledekirken med Napoleons grav. Der er mange andre ting at nævne, men endelig HUSK traveskoene. PARIS er nok en messe værd.

  Kate B.

  Paris er så smuk om foråret med alle træer der er sprunget ud.Der er så meget at se i paris smukke bygninger og museum og hyggelige cafer en masse spændende mennesker. En god by at besøge

  Agnethe J.  Kultur og museer


  Den første søndag i HVER måned har mange museer/seværdigheder gratis adgang. Dette er alletiders for den store familie/fattige studerende, der gerne vil spare penge, men det medfører også lang kø mange steder.

  Nathalie S.

  Tag på en arrangeret gåtur med Paris Walks i Det gamle Marais Kvarter. Helt fantastisk guide og en vidunderlig ny måde at opleve dette område af Paris på.

  Annette H.

  Musee d'Orsay er i mange turistguides nævnt som gammelt og nedslidt. Det er absolut ikke rigtigt, det er det museum i Paris der bedst dækker malerkunstnen. Især er expresionismen godt med.

  Bent H.

  I Paris er der en have/park som er 4-5 km lang og 5-10 m bred. Anlægget er lagt på en nedlagt jernbane i " 1. sals højde" med udsigt over de gader og huse, som anlægget fører hen over, med muligheder for at gå ned i gadehøjde adskillige steder. Der er smukt beplantet. Adgang til anlægget kan foretages bag den nye opera ved Bastillipladsen og hedder Promenade Plantee.

  Oluf G.

  Meget interessant museum for naturinteresserede og familier med børn: Evolutionsmuseet i Jardin des Plantes. Der er også et gammeldags naturhistorisk museum, et lille zoo, og det hele ligger i en smuk park nær Seinen.

  Bolette V. 

  Besøg det kinesiske kvarter og tro du er i Østen på deres markeder med de mest spændende ting til mund og øjne

  Liselotte W.  Mad & natteliv

  I området omkring Montmartre finder du den skønneste plads, vest for Sacre Cæur. Her kan du nyde kølig vin under vinrankerne i restaurenten Chez Plumeau, mens du lytter til live jazz. De serverer den bedste Cæsar salat jeg har fået. Og hvis du har lyst til underfundig underholdning kan du Dali muséet. Et af mine bedste minder fra fascinerende Paris. Cést la vie

  Marianne J.

  Besøg Paris' mindre kendte 10. arrondissement. Der er et væld af mangfoldighed. Tag til området omkring Canal St.Martin, som er en slags Paris' nyhavn. Afhold picnic langs kanalen, nyd den fantastiske stemning langs sluserne, se de farverige bygninger og slut af med et glas vin og lidt mad på områdets fantastiske vinbarer og restauranter.

  Britt A.

  Hvis man er til Nordafrikansk mad, så er Restaurant 404 69, Rue des Gravilliers, 75003 Paris et must. Stedet oser af hygge. Husets velkomstdrink (mojito lignende) samt lamme couscous méchoui fås ikke bedre. (Bordbestilling nødvendig). Har man mod på mere er baren Andy Walou, der ligger ved siden af 404 det perfekte sted at slutte aftenen.

  Karen B.

  Rue Mouffetard er en spændende gade, hvor der er grøntsagstorv om dagen og masser af forskellige restauranter om aftenen. De er der ganske vist også om dagen; emn er svære at få øje på på grund af markedsboderne. Nogle af restauranterne er turtistfælder, men der er også gode imellem, som besøges af de lokale beboere. Prisneveauet er meget rimeligt. Sidst på eftermiddagen kan det se lidt rodet ud med opbrud i markedsboderne, men det er væk om aftenen. Metro er "Place Monge".

  Jens N.

  Restaurant CHARTIER, Rue Monmatre (Og dennne gade ligger ikke på Monmatre) Denne restaurant er et MUST - jeg er aldrig i Paris uden at være her. En af en port i Rue Monmartre - stort skilt ude på gaden. Man kan ikke bestille bord - men fortvivl ikke man kommer altid hurtigt frem i køen. Restauranten er i bistrostil og ligner lidt hovedbanegården med mega højt til loftet og baggagenet til overtøj og tasker a la DSB i 30erne. Showet styres af MAMA som sidder ved et stort bord med lyspærer som fortæller om kunder, tjenere og bordsitationen. Kunderne er alt fra ludere til lommetyve, it folk og modeller samt diverse kendisser. Orden skrives på papirdugen, og maden er alm fransk husmandskost af almindelig kvalitet - men man kommer også mest for hele showet.... Der er ikke noget med at sidde og hænge over expressoen i timevis, man bliver nemlig høfligt men bestemt bedt om at forføje sig hvis man har siddet for længe. Et rigtig dejlig sted.

  Peer F.  Shopping

   

  Le Marais er et fantistiske shopping område at udforske - og - Place Des Vosges er perfekte til lidt at spise bagefter.

  Clare M.

  Som dansker kan man ved henvendelse i Welcome Service i hvert af de to stormagasiner La Fayette og Printemps få et kort som giver 10% rabat på alle indkøb. Hvis man kan lide smukt herretøj er Stock-B i 114 rue de Turenne et fantstisk sted, hvor Kenzo, Gant, Arrow og andet lækkert modetøj fås til næsten halv pris. Der er også godt tøj til kvinder.

  Hanne R.

  tips from a local foregeiner! Take the time to find your way to Usine Center either south west or north east of Paris. You will find same products just cheaper plus you can (must negotiate) on prices. Done deal ps Parents look for cheap childrens clothes in pareil au meme

  Rasmus C.

  Hvis du bor inde i Paris centrum og tager RER-toget ud til Disney parken, så prøv at stå af en station før i Val d'Europe og oplev et fantastisk outlet, La Valleé Village, hvor der er masser af penge at svare på mærkevarer. I forlængelse er desuden et almindeligt indkøbscenter med mange andre butikker, samt et kæmpe supermarked i underetagen. Det hele ligger lie ved siden af stationen og er bestemt et besøg værd.

  Gitte B.  Rejs med børn
  Når man besøger Paris med børn så få en lejlighed, for når man hele dagen har været ude og opleve denne skønne by, er det rart at købe lidt mad med hjem fra byens dejlige udvalg. Så har både trætte børn og voksne det godt.

  Kirsten S

  Tag nemt og hurtig med metro til Disneyland direkte fra lufthavn med kun en togskift. Bedst og billigst bestille overnatning på Disney hoteller uden for sæson, der man har mulighed at gå i parken før åbningstid og ikke stå i kø -  Vi var der sidst i marts. Dejligt vejr og billige priser. Mad med børnene anbefales på cafe Mickey i Disney village, da man spiser sammen med Disney figurerene. God tur!

  Elena O.

  Tag ungerne med på Cartier i Paris. De får en kæmpe og gedigen oplevelse af det rigtige Paris - langt væk fra junkfood og Disneyland. Disneyland er også et besøg værd, men det er en kulisse, hvilket bestem ikke kan siges om Cartier. I Cartier er der en leben og alene det at se tjenerne balance omkring med kæmpestabler af tallerkener og bestik kan få mange til at tabe næse og mund :-) Så er Cartier i et meget rimeligt prisniveau og giver en original smagsoplevelse af Paris.

  Pernille A.

  Ved Bastille pladsen ligger der en lille lystbådehavn med en lille park omkring. Desuden ligger på den anden side af Seinen, Jardin des Plantes med et naturhistorisk museum og en lille zoologisk have - Begge giver muligheder for at finde et grønt åndehul og noget sjovt af se på for børn. Området lige bag Bastille-pladsen (til venstre for opera'en) har massere af muligheder for at spise og Marais-kvarteret og Plads des Voges ligger lige rundt om hjørnet til de voksne. Metro: Bastille eller Quai de la Rapée

  Karen M.

  Se disney klassikerne "Klokkeren fra Notre Dame" og "Aristocats" før i tager afsted. Mange af bygningerne/områder kan børnene så kende på turen.

  Morten S.  Andet

  Min mand og jeg var i Paris for første gang. Det absolut mest romantiske, vi i virkeligheden gjorde, var at booke et hotel i gåafstand fra Eifeltårnet - OG samtidig droppe de offentlige transportmidler. I stedet valgte vi at gå ned til Seinen og købe et fleredages-pas til bådene, der både havde glasruder og glastag, og vi kom nemt til de gængse seværdigheder. Og ja. Det tog meget længere tid end med offentlige transportmidler. Til gengæld sad man og så ud på det smukke Paris, der passerede forbi. Man kom helt ned i tempo. Pludselig følte vi at vi al tid i verden. Vi havde skiftevis lyst til at snakke sammen hele tiden - eller bare at tie i fællesskab. Oplevelsen satte "os" i centrum. På grund af tiden, der skabte nærvær. Det blev den mest antistressede storbyferie, vi nogensinde har haft. Tak Paris - også for bådene ;-)

  Christel B.

  Overnatning på B&B Bonne Nuit Paris

  Kristina R.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik