LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejs til Paris

  Rejs til Paris

  Har du lyst til at rejse til Paris? Find fly og hotel på sas.dk i dag!

  Paris er kun en knap 2 timers flyvetur væk, og er derfor et oplagt rejsemål til en spontan romantisk weekend. Se tidstabellen på sas.dk og find en afgang, der passer dig. SAS flyver dig direkte til hovedlufthavnen Charles de Gaulles, hvorfra der er gode transportforbindelser ind til Paris centrum. Din rejse til Paris er kun et par klik væk!

   

  Paris – Byernes By

  Paris har fået tilnavnet Byernes By, fordi byen i mange år var Europas kulturelle centrum, og den dag i dag er verdens mest romantiske hovedstad. Byen er udødeliggjort i utallige storfilm, og er fyldt med romantiske steder. Tilbring for eksempel en lun aften ved den smukke hvide kirke Sacre-Coeur, der ligger højt med en god udsigt ud over hele byen. Eller tag en spadseretur langs Seinen, gå over den gamle bro Pont Neuf og udforsk Paris’ latinerkvarter. Romantikken blomstrer overalt i byen, også på de små fortovscaféer, hvor forelskede par nyder hinanden og en god kop café au lait.

   

  Shopping i Paris

  Ud over at være romantikkens hovedstad, er Paris også modens hovedstad. Paris’ gader bugner af shoppemuligheder – både i form af flagshipstores som Gucci, Louis Vuitton og Hermès, stormagasiner som Printemps og Lafayette, og mindre og mere specialiserede butikker som man især finder i latinerkvarteret. Paris er for mange den ultimative by at shoppe i, og man bør unde sig selv at bruge noget tid på at udforske byens fantastiske shoppemuligheder!

   

  Rejs til Paris med SAS

  Vælger du at rejse til Paris med SAS, nyder du godt af særlige SAS-fordele. Du kan checke ind online hjemmefra, så du undgår at stå i kø i lufthavnen, du kan medbringe op til 23 kg bagageSAS Go, og rejser du med børn, kan du gratis tage barnevogn med, og vi forsøger så vidt muligt at lade børnefamilier gå om bord først. Bestil din rejse til Parissas.dk i dag, så er du godt på vej!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik