LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Paris

  Fly til Paris

  SAS flyver direkte til Paris fra København 4 gange om dagen. Vi har også direkte fly fra Stockholm og Oslo til Paris dagligt.

  INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL PARIS PÅ SAS GO: 23 KG BAGAGE, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Din rejse med fly til Paris fra København varer knap 2 timer, men for os er det vigtigt, at du har en god oplevelse under selve flyrejsen. Derfor kan du selv vælge sæde og medbringe så meget bagage, at det dækker de flestes behov. Du får serveret drikke kaffe og te ombord på flyet – uden ekstra betaling.

  Alt dette er inkluderet i dine flybilletter til Paris:
  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis
  • Op til 90 % børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris her på siden med det samme, eller hent vores app, som gør det ekstra nemt at finde flybilletter til Paris eller til en af vores mange andre destinationer i hele verden.

  OP TIL 4 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL CHARLES DE GAULLE

  Vi flyver til lufthavnen Charles de Gaulle i Paris både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine rejseplaner. Vælg mellem op til hele 4 daglige afgange til Charles de Gaulle, der er Paris’ største lufthavn.

  Sådan kommer du nemt fra Charles de Gaulle til centrum af Paris

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL PARIS – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den franske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris på sas.dk: Book bare, og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Paris – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik