LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Bestil en rejse til Nice - den sydfranske luksusby. Foruden sand, strand og en hektisk bymidte er der også muséer af høj standard såsom Matisse og Chagall muséerne. Her kan du opleve den fantastiske og helt ubeskrivelige stemning, der hersker i byerne langs middelhavskysten.

  Hvornår skal man rejse til Nice?

  Klimaet i Nice er behageligt hele året. Somrene er varme og tørre, og vintrene er forholdsvis lune. Måske er det derfor, at byen er en af de mest besøgte byer i Frankrig. Om sommeren flokkes folk til de attraktive havne- og badebyer nær byen, og Nice selv har en ganske udmærket badestrand. Om vinteren lokker de nærliggende skiområder, Isola 2000 og Limone-Piemonte.

  Der er et par timer med fly til Nice fra København.

  Hvad skal man lave i Nice?

  Forestil dig det azurblå hav på den ene side og en funklende perle af en by på den anden side. Nice er oplagt til en romantisk miniferie. Byen er også det perfekte sted, hvis du kan lide at shoppe. Her er alt lige fra små specialbutikker til store verdenskendte mærker.

  Og så er der jo det berømte franske køkken. De franske specialiteter er en oplevelse! Især franske vine og oste bør du ikke snyde dig selv for.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik