LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Nice lufthavn

  Nice lufthavn

  Placeringen af lufthavnen i Nice – Nice Côte d'Azur International Airport (NCE) – gør sammen med det milde klima storbyen til det perfekte mål for en forlænget weekend med ekstra sol og varmegrader. Med usædvanlig kort afstand til centrum begynder din ferie nemlig straks, du lander i lufthavnen.

   

  Kun 6 km til Nice by

  Nice Côte d'Azur er opkaldt efter havets azurblå farve ud for den franske Riviera. Byen er det perfekte sted at kombinere storbyferie med sol, strand og varme, og fordi lufthavnen ligger så tæt på byen, kan du hurtigt være på dit hotel eller på en af de brede, palmebeklædte sandstrande i Nice.

  Nice hører til i top 5 blandt danskernes foretrukne rejsemål, og vi flyver naturligvis direkte hertil flere gange om dagen. Når du lander i Nice Côte d'Azur International Airport, er du praktisk taget allerede i gang med din ferie. Lufthavnen ligger nemlig kun 6 km fra byen.

  Forretning og fashion

  Selv om Nice lufthavn kun har to terminaler, skal man ikke lade sig snyde. Lufthavnen er Frankrigs næststørste – i passagertal kun overgået af lufthavnen i Paris. Nice som et mondænt ferieparadis afspejler sig også i selve lufthavnen. Er du i Nice i forretningsøjemed, findes her konferencelokaler og kontorfaciliteter med fax og internet. Elsker du mode, kan du naturligvis også købe taxfree parfume, smykker, accessories, tøj og sko fra alle de kendte franske modehuse.

  Transport til og fra lufthavnen

  Det er nemt at springe i en taxi eller i en bus fra lufthavnen. Begge dele holder uden for terminal 1. Busserne kører ind til centrum i konstant rutefart.

  Vil du ud at cruise langs kysten og i det smukke landskab omkring Nice, eller måske slå et slag omkring filmbyen Cannes, du kan nemt booke en bil hjemmefra og blive køreklar fra lufthavnen af!

  10 minutter fra NCE finder du desuden tog til både Cannes, London, Paris og Moskva! Tager du en bus, kan du komme til Cannes for 1 Euro.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik