LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Nice

  Fly til Nice

  Altid inkluderet i din flybillet til Nice på SAS Go: 23 kg bagage, børnerabat, sædevalg og meget mere!

  Det skal være nemt at flyve med os til Nice. Derfor er alt inkluderet i din flybillet, og du skal ikke tænke på tilvalg og ekstra udgifter, når du booker fly til den skønne by ved den franske riviera – Cote d'Azur.

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go (1 stk bagage)
  • Valg af sæde er med i din pris
  • Du får op til 90% børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Det tager kun ca. 2 timer at flyve til Nice fra København. Det er ikke en lang flyvetid for at opnå sol og sommer, men vi vil gerne have, at du har det godt både før og under din rejse.

  • Spar tid i lufthavnen med online check-in
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i app'en
  • Altid et nordisk crew, der tager imod dig

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden - husk at du får 24 timers fortrydelsesret. Du kan også hente vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Nice direkte på mobilen.

  Vi har direkte fly til Nice året rundt

  Vi flyver til Nice hele året rundt, med flest afgange i sommerhalvåret. Turen går direkte til lufthavnen ”Nice Côte d'Azur Lufthavn” (NCE), der ligger kun 7 km fra centrum af Nice. Herfra er du snart midt i den solrige franske storby med de skønne strande. Sådan kommer du videre fra lufthavnen til dit endelige feriemål i Nice.

  Op til 90% børnerabat!

  Når du flyver med os til Nice, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen og du kan medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste – det er inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet. Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

  Få mere at vide om børnerabat og flyrejser med børn

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere, og dine point kan du nemt omsætte til rabat på flyrejser og bruge til shopping i vores webshop. Husk også at tilmelde dine børn, og optjen point på deres flybilletter.

  Optjen point på dit fly til Nice – tilmeld dig nemt og hurtigt her

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik