LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Turku

  Fly til Turku

  Inkluderet i din flybillet fra København til Turku på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

   

  Din rejse med fly fra Københavns Lufthavn til Turku i Finland varer ca. 2 timer og 40 minutter. Turen går via Stockholm.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Turku direkte på mobilen.

   

  Leder du efter billige flybilletter til Turku fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Op til 9 daglige flyafgange fra København til Turku

  Vi flyver fra København til Turku Lufthavn (TKU) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Turku.

  Vælg mellem op til hele 9 daglige afgange Turku. Herfra er der kun 8 km til centrum af Turku. Hop om bord på en bus, eller tag en taxi til byen, så er du snart fremme.

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik