LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Helsinki

  Fly til Helsinki

  Inkluderet i din flybillet til Helsinki på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere …

  Vores direkte fly til Helsinki fra København er kun i luften i 1 time og 45 minutter. I den tid serverer vi kaffe og te ombord, og du skal blot læne dig tilbage og læse dagens avis, som vi giver dig mulighed for at downloade i vores App – og det koster naturligvis ikke ekstra.

  Vi har inkluderet alt i din flybillet, når du flyver med os til Helsinki. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

  •    Et stk bagage á 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90 % børnerabat.

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre
  , eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Helsinki direkte på mobilen.

  Helt op til 10 daglige flyafgange til Helsinki

  Vi flyver til Helsinki Lufthavn (HEL) både morgen, middag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Helsinki.

  Vælg mellem op til hele 10 daglige afgange til Helsinki Lufthavn, hvorfra der er ca.19 km til centrum af byen.

  Billige flybilletter til Helsinki – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Finlands hovedstad med os. Hvis du booker dine billetter i god tid, så øger du chancen for at få fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Du får en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til shopping.

  Optjen point på din tur til Helsinki – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik