LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Tallinn

  Fly til Tallinn

   

   

  Når du flyver med SAS, har du 24 timers fortrydelsesret, valg af sæde ved online eller mobil check-in og meget mere.

  Vi ønsker, at du får en komfortabel rejseoplevelse, og vi har sørget for alt før, under og efter flyvningen. Faktisk er alt det, der er vist herunder inkluderet i din flybillet på alle klasser, når du flyver med os til Tallinn.

   

  Før og under flyvningen

  Vi gør vores yderste for at sikre en god start på din flyvning samt en problemfri og behagelig oplevelse før take-off og under flyvningen.

  Flyvningen fra København til Tallinn varer ca. 1,5 time, og vi ønsker, at du føler dig godt til mode før flyvningen samt i luften. Derfor får du på alle vores flyvninger til Tallinn:

  • 24 timers fortrydelsesret og fleksible muligheder for ombooking
  • Online check-in med valg af sæde
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i App'en
  • Børnerabat op til 90%

   

  Efter flyvningen

  Vores flyvninger lander i Tallinn Lufthavn, ca. 4 km fra Tallinns centrum. Du kan nemt tage bussen (linje 2) fra lufthavnen til centrum af Tallinn – der er ca. 20 minutter mellem hver busafgang, og billetten er billig!  Besøg Tallinn – en smuk historisk hovedstad

  Tallinn er hovedstaden i Estland og klart et besøg værd. Byen er en af de bedst bevarede byer med mange historiske og smukke seværdigheder.

   

  Flyv fra København til Tallinn

  Der findes flere daglige flyforbindelser mellem København og Tallinn

  SAS har adskillige flyafgange fra Københavns Lufthavn hver dag, og vi kan få dig komfortabelt til Tallinn – med direkte flyvninger.

   

  Tilmeld dig EuroBonus i dag, og optjen point med det samme!

  Medlemskabet er gratis, og jo mere du anvender kortet, jo hurtigere når du dine drømmepræmier og eksklusive fordele. Tilmeld dig EuroBonus i dag.

  transport

  Tallinn lufthavn er lille, men meget hyggelig. Alt foregår i et godt tempo, bortset fra sommer, hvor det er højsæson.
  Bil og bus

  Lufthavnen ligger ca. 4 km fra Tallinn. Fra Tallinn, tag motorvejen til Tartu (Tartu mantee), retningen mod lufthavnen er tydeligt skiltet. Foran terminalbygningen er der et busstop for linie 2, der kører til centrum hver 20. minut i dagtimerne. En billet koster omkring 15 kroner og kan købes af chaufføren eller i bladkiosken i terminalen. Der er også minubusser der kan tage dig til byen for ca. 20 kroner.
  Taxa

  Taxaerne holder foran ankomsthallen. En tur til Tallinn centrum koster mellem 80 og 100 kroner. Der er to taxaselskaber: Tulika Taxi (tel: +372(0)612 0000) og Linna Taxi (+372(0)644 2442).  Billige flybilletter til Tallinn – Book tidligt, og spar penge

  Vores lavpriskalender hjælper dig med at finde vores billigste flybilletter fra København til Tallinn. Pris og tilgængelighed opdateres hver gang, der foretages en ny søgning, men der kan dog være prisvariationer, når du fortsætter til booking.  Øvrigt

  Estland
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik