søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tallinn

Billige fly til Tallinn

Billige flybilletter til Tallin

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Med SAS flyver du direkte til Estlands hovedstad, Tallinn. Flyvningen til Tallinn varer kun 1,5 time. Estland ligger tæt på til Danmark, og du vil derfor få en dejlig kort tur. SAS har flere daglige flyforbindelser mellem København og Tallinn, så du har mulighed for at vælge mellem tidspunkter.

Find fly til Tallinn her
 

Oplev Tallinn med SAS

Tallinn er en fantastisk historisk by, hvor du vil få en intens oplevelse af middelalderen. Tallinn kan ligeså godt kaldes det historiske centrum i Estland, da byens historie og seværdigheder er rig.

Danskerne kender Estland og Tallinn som en by, der har haft stor dansk indflydelse. Den gamle by har også haft tysk, svensk og russisk indflydelse. Middelalderen har haft en kæmpe effekt på Tallinn, så du kan glæde dig til at opleve den unikke stemning i den gamle by.

Byen er kendt for hyggelige brostensbelagte gader, smukke udsigtspunkter, flotte tårne og meget mere. Kohtuotsa udsigtspunktet ligger i Harjumaa eller Harju Maakond, som er et af Estlands 15 amter. Her får du en helt fantastisk udsigt til byen – uanset om det er vinter eller sommer. Kig ud til den gamle by med de røde bygninger, og tårne, og oplev stemningen af middelalder og historie.

Tallinn er en by med en historisk og moderne charme på én gang. Byen er utrolig fotogen og har en masse museer, som er værd at besøge. Du vil blive overrasket over maden og madkulturen i Tallinn og Estland. Der er meget at se og lære!

 

Dine fordele i din flybillet til Tallinn

Flyv til Tallinn med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Med SAS får du en lang række af fordele, som du kan få glæde af. Herunder:

Kun behov for håndbagage? Flyv med SAS Go Light og medbring kun din håndbagage på max 8 kg og en lille personlig taske. Du kan finde dit fly til Tallinn med vores app eller du kan besøge lavpriskalenderen og booke billige flybilletter til Tallinn. 

Din ankomst til Tallinn Airport

Tallinn har en mindre og hyggelig lufthavn, som har et dejligt tempo, set bort fra sommer, hvor det er højsæson. Lufthavnen ligger ca. 4 km fra byen og tilbyder både busser, minibusser og taxaer. Vent ved busstop for linje 2, der kører mod centrum hver 20. minut.

Du kan købe billetterne af chaufføren eller i bladkiosken i terminalen. Minibusserne kører direkte til byen. Taxaerne holder foran ankomsthallen, og der er to taxaselskaber: Tulika Taxi (tel: +372(0)612 0000) og Linna Taxi (+372(0)644 2442).

Øvrigt

Fly til Estland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer