søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
  Se alle resultater
  • Der er ikke mere indhold at vise
 • loader Der er ikke mere indhold at vise
 • No search results found.

ONE WAY FRA
Tallinn

Fly til Tallinn

Billige flybilletter til Tallin

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Når du flyver med SAS, har du 24 timers fortrydelsesret, valg af sæde ved online eller mobil check-in og meget mere. Vi ønsker, at du får en komfortabel rejseoplevelse, og vi har sørget for alt før, under og efter flyvningen. Faktisk er alt det, der er vist herunder inkluderet i din flybillet på alle klasser, når du flyver med os til Tallinn.
 

Før og under flyvningen

Vi gør vores yderste for at sikre en god start på din flyvning samt en problemfri og behagelig oplevelse før take-off og under flyvningen.

Flyvningen fra København til Tallinn varer ca. 1,5 time, og vi ønsker, at du føler dig godt til mode før flyvningen samt i luften. Derfor får du på alle vores flyvninger til Tallinn:

 • 24 timers fortrydelsesret og fleksible muligheder for ombooking
 • Online check-in med valg af sæde
 • Kaffe og te
 • Dagens avis i App'en
 • Børnerabat op til 90%

 

Efter flyvningen

Vores flyvninger lander i Tallinn Lufthavn, ca. 4 km fra Tallinns centrum. Du kan nemt tage bussen (linje 2) fra lufthavnen til centrum af Tallinn – der er ca. 20 minutter mellem hver busafgang, og billetten er billig!

Besøg Tallinn – en smuk historisk hovedstad

Tallinn er hovedstaden i Estland og klart et besøg værd. Byen er en af de bedst bevarede byer med mange historiske og smukke seværdigheder.

 

Flyv fra København til Tallinn

Der findes flere daglige flyforbindelser mellem København og Tallinn.

SAS har adskillige flyafgange fra Københavns Lufthavn hver dag, og vi kan få dig komfortabelt til Tallinn – med direkte flyvninger.

 

Optjen point 

Medlemskabet er gratis, og jo mere du anvender kortet, jo hurtigere når du dine drømmepræmier og eksklusive fordele.

Tilmeld dig EuroBonus i dag

Transport

Tallinn lufthavn er lille, men meget hyggelig. Alt foregår i et godt tempo, bortset fra sommer, hvor det er højsæson.
 

Bil og bus

Lufthavnen ligger ca. 4 km fra Tallinn. Fra Tallinn, tag motorvejen til Tartu (Tartu mantee), retningen mod lufthavnen er tydeligt skiltet. Foran terminalbygningen er der et busstop for linie 2, der kører til centrum hver 20. minut i dagtimerne. En billet kan købes af chaufføren eller i bladkiosken i terminalen. Der er også minubusser der kan tage dig til byen.


Taxa

Taxaerne holder foran ankomsthallen. Der er to taxaselskaber: Tulika Taxi (tel: +372(0)612 0000) og Linna Taxi (+372(0)644 2442).

Billige flybilletter til Tallinn – book tidligt

Vores lavpriskalender hjælper dig med at finde vores billigste flybilletter fra København til Tallinn. Pris og tilgængelighed opdateres hver gang, der foretages en ny søgning, men der kan dog være prisvariationer, når du fortsætter til booking.

Øvrigt

Estland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer