LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ENKELT FRA
  Fly til Tallinn

  Fly til Tallinn

  Besøg Tallinn – en smuk historisk hovedstad

  Tallinn er hovedstaden i Estland og klart et besøg værd. Byen er en af de bedst bevarede byer med mange historiske og smukke seværdigheder.

   

  Flyv fra København til Tallinn

  Der findes flere daglige flyforbindelser mellem København og Tallinn

  SAS har adskillige flyafgange fra Københavns Lufthavn hver dag, og vi kan få dig komfortabelt til Tallinn – med direkte flyvninger.

   

  Altid inkluderet i din flybillet til Tallinn

  Når du flyver med SAS, har du 24 timers fortrydelsesret, valg af sæde ved online eller mobil check-in og meget mere.

  Vi ønsker, at du får en komfortabel rejseoplevelse, og vi har sørget for alt før, under og efter flyvningen. Faktisk er alt det, der er vist herunder inkluderet i din flybillet på alle klasser, når du flyver med os til Tallinn.

  Før og under flyvningen

  Vi gør vores yderste for at sikre en god start på din flyvning samt en problemfri og behagelig oplevelse før take-off og under flyvningen.

  Flyvningen fra København til Tallinn varer ca. 1,5 time, og vi ønsker, at du føler dig godt til mode før flyvningen samt i luften. Derfor får du på alle vores flyvninger til Tallinn:

  • 24 timers fortrydelsesret og fleksible muligheder for ombooking
  • Online check-in med valg af sæde
  • Kaffe og te
  • Dagens avis i App'en
  • Børnerabat op til 90%

   

  Efter flyvningen

  Vores flyvninger lander i Tallinn Lufthavn, ca. 4 km fra Tallinns centrum. Du kan nemt tage bussen (linje 2) fra lufthavnen til centrum af Tallinn – der er ca. 20 minutter mellem hver busafgang, og billetten er billig!

   

  DET SKAL DU SE OG GØRE I TALLINN

  I Tallinn finder du mange muligheder for både kulturelle og historiske oplevelser. En af de mange seværdigheder i Tallinn er Toompea-slottet. I 1219 blev slottet erobret af danskerne, og ifølge et populært dansk sagn faldt Dannebrog ned fra himlen under et afgørende slag. I dag huser slottet Estlands parlament. En anden smuk seværdighed i Tallinn er Aleksander Nevski-katedralen, som er ret enestående og meget smuk. Den blev bygget under den russiske zars imperium. Du kan desuden besøge Rådhuspladsen – byens møde- og markedsplads. Det er også her, du finder verdens ældste fungerende apotek fra 1422.

  Leder du efter billige flybilletter fra København til Tallinn?

   

  Billige flybilletter til Tallinn – Book tidligt, og spar penge

  Vores lavpriskalender hjælper dig med at finde vores billigste flybilletter fra København til Tallinn. Pris og tilgængelighed opdateres hver gang, der foretages en ny søgning, men der kan dog være prisvariationer, når du fortsætter til booking.

   

  Tilmeld dig EuroBonus i dag, og optjen point med det samme!

  Medlemskabet er gratis, og jo mere du anvender kortet, jo hurtigere når du dine drømmepræmier og eksklusive fordele. Tilmeld dig EuroBonus i dag.

  transport

  Tallinn lufthavn er lille, men meget hyggelig. Alt foregår i et godt tempo, bortset fra sommer, hvor det er højsæson.
  Bil og bus

  Lufthavnen ligger ca. 4 km fra Tallinn. Fra Tallinn, tag motorvejen til Tartu (Tartu mantee), retningen mod lufthavnen er tydeligt skiltet. Foran terminalbygningen er der et busstop for linie 2, der kører til centrum hver 20. minut i dagtimerne. En billet koster omkring 15 kroner og kan købes af chaufføren eller i bladkiosken i terminalen. Der er også minubusser der kan tage dig til byen for ca. 20 kroner.
  Taxa

  Taxaerne holder foran ankomsthallen. En tur til Tallinn centrum koster mellem 80 og 100 kroner. Der er to taxaselskaber: Tulika Taxi (tel: +372(0)612 0000) og Linna Taxi (+372(0)644 2442).

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik