Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Newcastle

Fly til Newcastle

Du kan spare tid i lufthavnen ved at benytte online check-in, og det er gratis at vælge sæde ombord, når du checker ind. Husk at du på sas.dk kan bestille lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn, nemt og bekvemt.

 

Newcastle – byen med det allerbedste natteliv

Ved Tyneflodens bred i England ligger Newcastle - en af landets populæreste byer. Newcastle blev for nyligt kåret som byen med det allerbedste natteliv i hele Storbritannien. Byen er et fint alternativ til London, Birmingham eller Manchester. Newcastle er ikke kun kendt for sit natteliv med også for sine mange fascinerende historiske seværdigheder. Blandt de populære seværdigheder er byens gamle klostre, klassiske arkitektur og kendte museer.En ung by

Newcastles to universiteter tiltrækker unge fra hele landet og gør byen til et særdeles livligt sted.


Nutidskunst

BALTIC - Centre for Contemporary Art - er opført i en gammel mølle. Museet præsenterer et dynamisk program af international nutidskunst.


Kunst i Newcastle

I en af Newcastles gamle victorianske fabriks bygninger finder du et varieret udvalg af kunstnerværksteder


Eksperimentarium

Besøg The Center for Life, et eksperimentarium med masser af aktiviteter for hele familien - en "rejse" ud i rummet.

Billige flybilletter til Newcastle

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.