LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Taxa

  Det er ikke besværligt at tage en taxa til Manchester Lufthavn eller at få en til at samle dig op, når du ankommer. Taxastandende finder du lige udenfor alle tre terminaler, hvilket gør det nemt at få prajet en.

  Du har 3 muligheder:

  • For alle privat hyrede taxaer er det gratis at sætte dig af ved afgangsterminalen, hvorimod opsamling skal ske ved parkeringszonerne, hvor det koster penge. Alle private taxaer bør bookes på forhånd, og det anbefales at få chaufføren til at møde dig I ankomsthallen, hvor der er et mødespot.
  • Hackney Cabs er tilgængelige ude foran alle tre terminaler, hvor taxameter er et must i Manchester-området. For ture ud af Manchester er det ikke et must med taxameter, og du kan derfor forhandle dig frem til en favorabel pris. For yderligere information: +44 (0) 161 489 2313 eller +44 (0) 161 499 9000
  • Lufthavnen har ligeledes en aftale med PCS Airport Transfers, der har telefoner I bagagehallen, og stande i alle ankomsthaller hvor du kan booke din transport.


  For yderligere information: 0845 223 2000

   

  Sporvogn

  Metrolink, Manchester’s sporvognssystem, opererer i bycentrum, og går videre ud til Altrincham, Bury og Eccles. Lufthavnen er ikke forbundet med netværket pt., men det er planen at det snart vil være tilfældet, som en del af den nye lokalplan.

   

  Tog

  Manchester lufthavns station, tilbyder hurtige og fleksible tog, der forbinder den med over 100 destinationer på tværs af Nordengland. Der kører mange tog dagligt til Sheffield, York, Newcastle, Leeds, Huddersfield, Bolton, Preston, Blackpool og Lake Distriktet. Disse forbindelser varetages af TransPennine Express og Northern Rail, og kører døgnet rundt, året rundt.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik