LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Manchester rejsetips

  Overvejer du at tage en tur til Manchester, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Rejsetipsene er indsendt af SAS' kunder og indholder bl.a. gode råd til, hvad man kan opleve i Manchester samt mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Manchester indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Manchester: Snyd ikke dig selv for sightseing + shopping i middelalderbyen Chester, med butikker i to etager bygget ind i lange gallerier gående fra det ene bindingsværkshus til det næste.

  Carsten B.  Kultur og museer

  Fra Manchester er der kun godt en times togrejse på verdens ældste passager-togstrækning, hvor man ankommer til Lime Street station i hjertet af Liverpool - kulturhovedstad i 2008. Liverpool - Birthplace of The Beatles, Liverpool FC, Everton, Albert Docks, Cavern Club, to domkirker og alt det typisk engelske.... pub'er, røde dobbeltdækkere, sorte taxi og meget meget mere....... Jeg har selv været der 5 gange de sidste 1,5 år og skal afsted igen til maj på egen arrangeret Beatles/fodbold-tur - skal afsted igen til august, så jeg er blevet bidt af byen og dens charme..... In Liverpool - You'll never walk alone.....

  Henrik E.

   

  Manchester is fantastic ,many museum ,manchester united ,one of the very big shopping centres ,old buildings to explouting coronation street round tours,nice old fasion hotel very low shopping prices . manchester airport just on the door easy acces.

  Elisabeth H.  Mad & natteliv

  I Manchester finder vi en af de største og bedste China Towns uden for kina, publivet i Manchester or ligeledes mere originalt end eksempelvis London, og prøv så en chamoagnebrunch på The Portland hotel.

  Gert D.  Andet

  En rigtig arbejderby, med god og varm stemning. Svøm i et olympisk svømmestadion med lange baner. Gode shoppingmuligheder.

  Karen P.

   

  Det skønneste sted i Manchester er det tætte område omkring universitet (Rusholme), fyldt med billige indiske og pakistanske restauranter, kaldet "The Curry Mile"

  Aase M.

   

  The Northern Quarter er klart et besøg værd for alle mulige forskellige typer, det ligger lige rundt om hjørnet, hvis man kommer fra Arndale, men det er helt anderledes end resten af byen. Her er fyldt med gallerier, grafitti og alt muligt der har med musik at gøre

  Tine N.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik