LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly til Manchester

  Altid inkluderet i din flybillet til Manchester: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere …

  Inden du har set dig om, er vi fremme. Det tager nemlig kun ca. 1½ time at flyve til Manchester fra København. Men selvom flyveturen er kort, synes vi, at du skal forkæles lidt undervejs. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, mens du blot kan læne dig godt tilbage i sædet og nyde dagens avis, som vi giver dig mulighed for at downloade i vores app – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Manchester. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90% børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Manchester direkte på mobilen.


  Op til 2 daglige flyafgange til Manchester

  Vi flyver til lufthavnen ”Manchester International Airport” de fleste dage året rundt, og du kan altid finde et fly, der passer ind i dine planer.

  Uanset om der er fodbold eller forretninger i luften, kan du ofte vælge mellem 2 daglige afgange til Manchesters Lufthavn. Fra lufthavnen er der ca. 15 km til centrum.

  Billige flybilletter til Manchester – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Manchester i det nordvestlige England. Bestil dine billetter i god tid, hvis du vil have fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.


  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Manchester – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik