LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Tog

  Hvis du lander med fly i London Heathrow lufthavn, er det letteste transport-middel at tage hurtigtoget fra Heathrow, Heathrow Express. Det koster ca. 16.50 pund og tager kun 15 minutter til Paddington Station.

  Metro

  Du kan også tage metroen, kaldet "The Tube". Den gennemsnitlige rejsetid til det centrale London er ca. 50 - 60 minutter. Piccadilly Line kører fra Heathrow hvert femte minut i myldretiden og hvert niende minutter i lavtakst-perioderne.

  Busser og taxa

  Der findes også lufthavnsbusser, som tilbyder transport fra Heathrow, og om natten kan du tage bussen N97, som forbinder Heathrow med byen hver halve time.

  Det er også muligt at tage en taxa fra lufthaven. Der er taxaholdepladser ved alle 5 terminaler i Heathrow.

  Transport i London

  Lokale transport består frem for alt af busser og den omfattende metro (med 12 linjer) - ”The Tube”, som den kaldes. ”The Tube" er den hurtigste og nemmeste måde at komme rundt på, især i myldretiden. Desværre kører den kun indtil midnat. Hvis du ikke har travlt, er busserne en hyggelig og interessant måde at komme rundt på. At se byen fra første etage på en dobbeltdækker er et klassisk minde fra London. Flere og flere busser kører også om natten.

  Det kan være en god ide at købe London Travel Card, hvis du er på rejse i London og ønsker at komme rundt med offentlig transport. Kortet giver dig ubegrænset mulighed for at bruge busser, Metro/”The Tube”, nationale toge, Docklands light rail og Tramlink i den tid, du har brug for. Du kan købe et Travel Card på et rejsebureau eller i en lokal engelsk turistinformation, inden du rejser.

  En tur i en af de kendte sorte taxaer er et must. Det er en utrolig behagelig London oplevelse, med masser af plads til benene og indkøbsposerne, når du har været ude på den store shopping i London. Minitaxi er billigere, men du kan ikke preje dem på gaden - de skal bestilles i forvejen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik