LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Shopping i London

  Shopping i London

  London er Europas største hovedstad, og med ca. 8 mio. indbyggere er shoppemulighederne stort set uendelige, og man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag. Det er dog en god idé at tænke strategisk, når man har sat sig for at udforske Londons shoppemuligheder. Fokusér på ét kvarter ad gangen og tag behagelige sko på!

  London er et skønsomt miks af ældre engelsk charme og moderne dynamisk metropol, så hvad enten du leder efter klassiske engelske jakkesæt eller det hippeste fra upcoming designere, så kan du finde det i London.

   

  Skævt og trendy i Soho og Covent Garden

  London består af mange forskellige kvarterer med hver deres særpræg. Nabokvarterne Soho og Covent Garden hører til blandt de mest kreative og dynamiske områder. Soho har byens højeste koncentration af barer, klubber og restauranter, og Covent Garden er berømt for sine torvehaller. Hvis du leder efter alternativt - eller vintage design, så er Soho og Covent Garden værd at udforske. Brug gerne tid på at gå på opdagelse i de små gader – det er ofte her, man finder det mest usædvanlige.

   

  Knightsbridge og South Kensington - Eksklusivt og elegant

  Kensington og Knightsbridge er elegante, velhavende kvarterer. I det fashionable Knightsbridge finder man blandt andet London-institutionen Harrods. ”Stormagasin” er ikke dækkende – i Harrods findes alt hvad hjertet begærer, og den legendariske fødevareafdeling er i sig selv et besøg værd. På Sloane Street finder man alle de store eksklusive mærker – Gucci, Prada og Fendi med mange flere. På Brompton Road i South Kensington findes nogle af Londons bedste boligbutikker, der lokker med spændende og eksklusivt design til boligen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik