LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse til London

  Rejse til London

  London er et af Europas klassiske rejsemål, og turister vælger hovedstaden i England som rejsemål år efter år. Her er masser af historiske seværdigheder og en pulserende storbystemning, der skal opleves.

   

  SAS EuroBonus

  Som EuroBonus-medlem kan du optjene point, når du flyver. Pointene kan du bruge på bonusrejser med SAS og vores partnere. Du kan også bruge point på billeje, hotel og biografbilletter.

   

  Fordele på SAS Go

  Du kan medbringe 23 kg bagage på din rejse, og du kan ændre din flybillet mod betaling, hvis du vil rejse på et andet tidspunkt. Du kan checke ind online og vælge sæde ombord uden at det koster ekstra. Desuden har du 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller din rejse til London på sas.dk.

   

  Værd at se på en rejse til London

  Snyd ikke dig selv for de flotte historiske bygninger i London. Vil du rejse til London, må du ikke snyde dig selv for hverken Tower of London eller London Bridge.

   

  Museer i London

  Mangler du inspiration til din rejse til London, kan du sagtens overveje at opleve de mange velorganiserede museer i byen. The British Museum og Churchill Museet er meget interessante og bestemt et besøg værd.

   

  Indkøbstur i London

  Skal du på shopping på din rejse, er London et overflødighedshorn af muligheder. Start fx. på Oxford Street og Regent Street. London er et af Europas modecentre, og der er altid mange muligheder for en indkøbstur.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik