LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Guide til det moderne London

  Guide til det moderne London

  Oplev det dynamiske London

  Da London er en kæmpe by, kan det være en god idé at bruge tid på at planlægge sit ophold, især hvis man kun har et par dage eller en forlænget weekend i byen. London er en by, hvor man hurtigt kan slide sine skosåler op, hvis man forsøger at nå det hele, og det kan derfor betale sig at fokusere på bestemte områder eller bestemte seværdigheder frem for at prøve at se det hele. Her følger en guide til nogle af de steder, hvor man kan opleve London fra sin mest trendy og nyskabende side.

   

  Start dagen med trendy øko

  Det kræver meget energi at udforske London, så start dagen med en god morgenmad. Økologi er super trendy i London, så læg vejen forbi et økologisk morgenmadssted for eksempel Leon Restaurant. Her mødes Londons mest hippe typer over lækker og sund økologisk morgenmad.

   

  Moderne kunst

  Efter en sund og nærende morgenmad er det oplagt at besøge The Saatchi Gallery i Chelsea – et innovativt galleri, der præsenterer moderne kunst fra nogle af Englands mest lovende unge kunstnere. Et andet bud på det moderne, kulturelle London er kunstmuseet Tate Modern i det nye kvarter Docklands. Docklands er et område under udvikling og kan måske gå hen og blive det næste hippe kvarter i London.

   

  Hipt design

  På gademarkedet på Portobello Road kan man være heldig at finde tøj fra nogle af Londons ”next big thing” indenfor design. Unge talentfulde designere, der endnu ikke er blevet færdige på den prestigefyldte designskole Saint Martins, sælger ofte deres kreationer her. Besøg Portobello Road i weekenden idet udvalget af unikatøj, vintage, antikke møbler, plader og bøger er størst fredag og lørdag.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik